2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12130 بازدید | 1943 پست
من خودم پشت کنکور موندم تا اون رشته ای که میخوام قبول بشم و میدونم چقد سخته اگه یکی بار اول چیزی که ...

اره دیگه خیلی شرایط سختی میشه اگر اون رتبه و رشته ای که میخواد نیاره خدایی ناکرده چون گذروندم میفهمم‌ قشنگ و دوستان هم باید یکم ملاحظه دوستشون رو کنن

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
متاسفم برات اونموقع هارو که یادته؟چجوری بخواطرت به اون کاربر که به تاپیکت توهین کرده بود جواب داد؟ ...

یا خود خدا بوی دعوا میاد 😅

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دیگه خیلی شرایط سختی میشه اگر اون رتبه و رشته ای که میخواد نیاره خدایی ناکرده چون گذروندم میفهمم ...

فقط امیدوارم برنگرده سایت...با اینکه خیلی دوسش دارم...ولی موفقیت و خوشحالیش برام مهمتره 

فقط امیدوارم برنگرده سایت...با اینکه خیلی دوسش دارم...ولی موفقیت و خوشحالیش برام مهمتره 

انشالله که همون رشته ای که میخواد قبول بشه و وقتی رتبه اش اومد باهم جشن بگیرین این خوشحالی رو ❤

😂💔راس میگم نگار به خواطر ماها حاضر بود قطع شه ولی میبینی که....💔

جمع شماها رو یادمه که یک نفر تو تایپکی گفت تایپک منو چه رنگی میزنین یا همچین چیزی و همه متحد شدین سر اون یک نفر. شاید کاپ کیک دلایل خاص خودش رو داره 

جمع شماها رو یادمه که یک نفر تو تایپکی گفت تایپک منو چه رنگی میزنین یا همچین چیزی و همه متحد شدین سر ...

چ دلیل مثلا؟فک کنم دلیلش اینه چون نی نی یار گفته اگه بگید وصل کن میترکونم همتونو

بخواطر همین هممونو لغو دوستی زده؟نگار به چپشم نیس؟😂💔

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
چ دلیل مثلا؟فک کنم دلیلش اینه چون نی نی یار گفته اگه بگید وصل کن میترکونم همتونو بخواطر همین هممونو ...

نمیدونم شاید میخواد خوددار باشه یا صبوری کنه. 

متاسفم برات اونموقع هارو که یادته؟چجوری بخواطرت به اون کاربر که به تاپیکت توهین کرده بود جواب داد؟ ...

من ب نی نی یار ۵‌تو همون تاپیک گفتم

گفت برش میگردونم. جفتشونوووو

هم نیکی هم نگار

ولی چند روز دیگ

معرفت ینی زدن تو سر و مغزمون؟من بجای اینکارا از دیشب چندین بار فرم تماس با ما رو پر کردم. 

حتی بجای شماره نگار شماره خودمو زدم اما توی توضیحات واسشون توضیح دادم. من کارامو جار نمیزنم. درستشم ب نظرم همینه

این بچه بازیا چیه از خودتون در میارین. میدونم الان با این گریه و شیون و واویلاتون نگار چ حالی داااره. این اداها چیه.. اگه بفکرشین اگه دوستش دارین این فاز افسردگی گرفتنتون چیه؟

من خیلی هم نگارو دوست داشتم و دوست دارم. حرفایی تو خصوصی باهم زدیم ک بعید میدونم شماها باهم زده باشین

اگه معرفت اینه اررررره من بی معرفت ترین فرد عالمم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چ دلیل مثلا؟فک کنم دلیلش اینه چون نی نی یار گفته اگه بگید وصل کن میترکونم همتونو بخواطر همین هممونو ...

هستی من مثل بقیه نیستمااااا

اخلاق سگیم بالا بیاد دیگ پایین اومدنی نیستاااا

احتراااام خودتو نگه دار.

حواستم باشه داری با بزرگتر از خودت صحبت میکنی

پس بفهم چه کلماتی تایپ میکنی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
هستی من مثل بقیه نیستمااااا اخلاق سگیم بالا بیاد دیگ پایین اومدنی نیستاااا احتراااام خودتو نگه دار ...

بیار بالا ببینم چیکار میکنی؟

ب درک ک بزرگتری فک کردی میام پا بوست؟

من اگه بی معرفتی تو ذاتم بود پس چرا واسه فرناز بی معرفتی نکردم

چرا تاپیک زدم واسش و ب نی نی یار ۳ گفتم برشگردون؟

اما نگار و نیکی فقط به دست نی نی یار۵ وصل میشن. اووونم عصبانیه. گف خووودم وصلشون میکنم.

بیار بالا ببینم چیکار میکنی؟ ب درک ک بزرگتری فک کردی میام پا بوست؟

با این حرفا فقط شعور خانوادگیتو میرسونی

بنظرمن رفتاری انجام نده که بقیه فکر کنن بههه بههههه تو چه خانواده ای بزرگ شده

با این حرفا فقط شعور خانوادگیتو میرسونی بنظرمن رفتاری انجام نده که بقیه فکر کنن بههه بههههه تو چه خ ...

متاسفم برات 

به خانوادمم توهین میکنی؟

توئم تربیت خانوادگیتو نشون دادی 

خوب میتونستم جوابتو بدم ولی کارای مهمتر از تو دارم😏✋🏻

متاسفم برات  به خانوادمم توهین میکنی؟ توئم تربیت خانوادگیتو نشون دادی  خوب میتونستم جوا ...

دکتر چشم‌پزشک خوب بگردم تو نت پیدا کنم و معرفی کنم بهت؟

دقیق بخووون گلم. چشماتو اینجوووری باز کن👀 بلکههههههه متوجه شدی. ک بعید میدونم

😂اوکی اوکی برو اتمتو بشکاف