2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12130 بازدید | 1943 پست

وجود من باعث رنجش همتون میشه..من اف میشم.دیگه هم تاوقتی نگار برنگشته نمیام سایت ک ناراحتتون کنم.ایکاش فقط یکم حال منو درک میکردین..الان خروج میزنم.خاموش میام سر میزنم هروق کاربریش برگشت منم برمیگردم.حلال کنین منو..خداحافظ

کاربرقدیمی
خیلی تو روحیه اش حرفاتون اثر میذاره...روحیه یه کنکوری خیلی حساسه...من عمیقا دلم میخواد موفق بشه ولی ...

بله متوجه شدم کنکور داره، من کنکور که داشتم از استرس زیاد دستشویی امونمو میبرید و خب برا همین از دوستمون خواستم اروم بشه. الان برهه ی حساس زندگی اون خانمه و اینجا و هر جایی به جز کتاب هاش براش سمه بیشتر از چند ساعت تو شبانه روز 

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داغونم.اگ ناراحتتون میکنم بخدا اف میشم.

تو منو ناراحت نمیکنی ...ولی نگار رو چرا ناراحت میکنی دل نگران میکنی...من حس تو رو میدونم و بدی حالت رو هم بهت حق میدم ولی یکم خود دار باش عزیزم ...اتفاقی که نیفتاده حالا میره بعدا میاد کاشکی بعد کنکورش بیاد...با خبر خوب بیاد وگرنه مطمئن باش برمیگرده 

هیچی

👍

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بله متوجه شدم کنکور داره، من کنکور که داشتم از استرس زیاد دستشویی امونمو میبرید و خب برا همین از دوس ...

واقعا سمه شاید الان خودش متوجه نشه ولی بعد کنکور میفهمه وقتی رفت دانشگاه حسرت زمان از دست رفته اش رو میخوره...

والا چی بگم کاش دوستان اینقدر بی تابی نمیکردن 

با این شرایط باز برمیگرده به سایت و اینجا هم براش درس و زندگی نمیشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وجود من باعث رنجش همتون میشه..من اف میشم.دیگه هم تاوقتی نگار برنگشته نمیام سایت ک ناراحتتون کنم.ایکا ...

توئم برو مهتاب برو

درکت نکردیم؟متاسفم برات واقعا

فک کردی برا ما مهم نیس نگار؟نگار گف به بچها بگو همینجا پیام بزارن من پیاماشونو ببینم باشه برو عزیزدلم🙃💔

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
واقعا سمه شاید الان خودش متوجه نشه ولی بعد کنکور میفهمه وقتی رفت دانشگاه حسرت زمان از دست رفته اش رو ...

سال ۸۵،۸۶ کنکور داشتم و استرس های اون موقع رو هنوزم یادم میاد حالم بد میشه، کنکور قبول شدن شاید راحت باشه اما رتبه شدن نه پس اگر دوستتون رو دوست دارین اروم باشین به خدا ظلم در حق اون خانمه که خانواده اش اجازه نمیدن تا پایان کنکور گوشی داشته باشه و اینجا میاد و زمانش رو میکشه

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
سال ۸۵،۸۶ کنکور داشتم و استرس های اون موقع رو هنوزم یادم میاد حالم بد میشه، کنکور قبول شدن شاید راحت ...

من خودم پشت کنکور موندم تا اون رشته ای که میخوام قبول بشم و میدونم چقد سخته اگه یکی بار اول چیزی که میخواد قبول نشه و استرس چیه و... منم حرفم همینه ک فقط اون بتونه درس بخونه و تمرکز کنه 

همه رو از دم لغو زدم اگه خواستین درخواست بدین باز. یا خودم دوباره درخواست میدم

متاسفم برات

اونموقع هارو که یادته؟چجوری بخواطرت به اون کاربر که به تاپیکت توهین کرده بود جواب داد؟

این بود جوابش؟به چپتم نیس؟خیلی با معرفتی سوگل خیلی هه🙃💔

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4