2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12130 بازدید | 1943 پست
بچه ها میشه خواهشا اینقدر بی تابی نکنین؟ مگه شماها نگار رو دوس ندارین؟ مگه شماها نمیخواین خوشحال باش ...

من دیروز حالم از مهتاب بدتر بود بعد که پیام داد ازوم شدم یکم

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
حرفی ندارم...انقد داغونم ک نمیتونم جواب بدم.فقط بدونین برام مث ی خواهر بود..خواهزی ک هیچوق تو واقعیت ...

دختر جان پاشو یه لیوان اب ولرم بخورم اب به دست و صورتت بزن توی تراس یا حیاط برو هوای ازاده خنک‌ بهت بخوره اروم بشی کمی. خدا حفظتون کنه برای هم ولی لااقل اروم باش یکم

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا همون ۱۶ تا ۱۷ باشین خیلی دردناک بود امضای دوستتون و تایپکش واقعا حالم بد شد. راه ارتباطی زیا ...

من ۱۹ سالمه..حلالم کنین اگ باعث ناراحتیتون شدم.شرمنده همتونم.امیدوارم درک کنین حالم مث خواهریه ک خواهرشو مدتیه گم کرده و ب هرصورتی ازش دوره..من فقط دلتنگم.😢😢😢😭😭

کاربرقدیمی
حرفی ندارم...انقد داغونم ک نمیتونم جواب بدم.فقط بدونین برام مث ی خواهر بود..خواهزی ک هیچوق تو واقعیت ...

عزیزم من حست رو درک میکنم حس نگار رو هم به شماها میدونم...ولی نگار کنکور داره من دعا میکنم کاشکی تا بعد کنکورش برنگرده به خدا این سایت کل وقتش رو داره میگیره...نمیدونم کنکور دادین یا نه و یا رشته تون چیه؟ ولی کنکور بی رحمه نخونی نمی تونی قبول بشی یه چیز خوب و اینم میدونی رشته دانشگاهت اینده ات رو رقم میزنه...اگه واقعا نگار رو دوس دارین اینقد بی تابی نکنین بزارین اونم درس بخونه...بزارین تمرکز کنه رو درس این دوست داشتن واقعیه 

به بقیه دوستاتون هم بگید 

لغو دوستی

همه رو از دم لغو زدم

اگه خواستین درخواست بدین باز. یا خودم دوباره درخواست میدم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
من ۱۹ سالمه..حلالم کنین اگ باعث ناراحتیتون شدم.شرمنده همتونم.امیدوارم درک کنین حالم مث خواهریه ک خوا ...

حلاال الهی دختر مگه چیکار کردی که حلالت کنیم؟؟ فقط نگرانتون شدم همین😘😘😘 من ۳۱ سالمه و شاید خیلی درک نکنم شماها اونم وقتی متاهلم اما میفهمم که دلتنگی یعنی چی و درکت میکنم😘😘😘😘 پاشو پاشو یکم اب بخور ابی به صورتت بزن یه لقمه صبحانه بزن به بدن و شکرگزاری کن بابت همچین دوست های خوبی ک داری تا زودتر دوستت هم برگرده

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
همه رو از دم لغو زدم اگه خواستین درخواست بدین باز. یا خودم دوباره درخواست میدم

😳😳😳

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اوووو پس درکش کنیم یکم ، اینجا رو بخونه چون تعلیقه اذیت میشه یکم اروم باشین

خیلی تو روحیه اش حرفاتون اثر میذاره...روحیه یه کنکوری خیلی حساسه...من عمیقا دلم میخواد موفق بشه ولی خیلی درگیر اینجا شده🤦🏻‍♀️

😳😳😳

هوم‌؟😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
هوم‌؟😐

هیچی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄