2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12130 بازدید | 1943 پست
به هر حال تا روزهای قبل با چی میومدن؟ رو لپ تاپ نصب کنن برنامه ها رو و بهشون پیام بدین این همه نگران ...

تعلیق شده نمیتونه بیاد سایت دیگه

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به سن چه ربطی داره😑دوسش داریم وابستشیم💔

اخه عمق روابط تو سن ۱۶ تا ۲۲ هست و بعدش ادم به پختگی خاصی میرسه دلیل پرسیدن سن همین بود که احتمالا توی این برهه هستین بی تابی دوستتون غذا نخوردنش و تکست هاش خیلی خیلی ناراحت کننده هست فکر کردم خدایی ناکرده طوریشون شده

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
قربونتبرم گف بخواطر درس با لپ تاپ میومده سایت میاد خودش اینارو میخونه عزیز دلم منم بش میگم🖤

میدونم اجی میدونم.ببخش توروهم باحرفام اذیت میکنم‌‌..شرمندتونم😢😢

کاربرقدیمی
تعلیق شده نمیتونه بیاد سایت دیگه

متوجه ام عزیزم ولی میتونن رو لپ تاپ برنامه واتساپ یا تلگرام نصب کنن یا اصلا از خونه با دوستانش تماس بگیرن.. یکم هم اروم باشین❤

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
متوجه ام عزیزم ولی میتونن رو لپ تاپ برنامه واتساپ یا تلگرام نصب کنن یا اصلا از خونه با دوستانش تماس ...

بخواطر کنکورش نمیتونه تلگرام ابنا نصب کنه فقط همین سایت بود

😢

احتمالا همون ۱۶ تا ۱۷ باشین خیلی دردناک بود امضای دوستتون و تایپکش واقعا حالم بد شد. راه ارتباطی زیاده میتونین باهم صحبت کنین نگران هم نباشین

برا من داستان رو میگی؟

وای تروخدا یکی تعریف کنه مردم اینقدر از دیروز برا همه گفتم😢😂

خلاصش

به یکی فحش داد به یه بیشور

به هر حال تا روزهای قبل با چی میومدن؟ رو لپ تاپ نصب کنن برنامه ها رو و بهشون پیام بدین این همه نگران ...

حرفی ندارم...انقد داغونم ک نمیتونم جواب بدم.فقط بدونین برام مث ی خواهر بود..خواهزی ک هیچوق تو واقعیت نداشتم.بی خبری خیلی بده..دلتنگم.کارام رفتارام دست خودم نیس.حلالم کنین اگ باعث رنجش همتون میشم.

کاربرقدیمی
بخواطر کنکورش نمیتونه تلگرام ابنا نصب کنه فقط همین سایت بود

اوووو پس درکش کنیم یکم ، اینجا رو بخونه چون تعلیقه اذیت میشه یکم اروم باشین

دلیل چی

لغو دوستی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄