2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12130 بازدید | 1943 پست
😂😭میرم الان تو تاپیک نی نی یارم التماسش میکنم توئم زیاد حرف نزنا بعد نمیدونم کدومتونو برگردونم😢💔

انلاین نمیشههههه.درخواستمو قبول کنه میرم خصوصیش التماسش میکنم..من دیگه طاقت ندارم😭😭😭

کاربرقدیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی بود هستی؟ کی باعث دعوا شد تو اون تاپیکی که میگید؟

یه زنیکه بی حیا که مشخص بود از اوناست

یه تاپیک زد عکس نتی گذاشته بود خییلی بددهن یه فحشایی میداد اولین بار بود میشنیدم😂💔😢

با نیکی دعواش شد به پدر مادر نبکیم توهین کرد اخرش یکی تو همین تاپیک لینکو گزاش نگار رفت فحشش داد😔

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
😂😭میرم الان تو تاپیک نی نی یارم التماسش میکنم توئم زیاد حرف نزنا بعد نمیدونم کدومتونو برگردونم😢💔

هستی ب نگار بگو اگ تنها شدی ب مهتاب زنگ بزن..شمارمو داره..بش بگو مهتاب داره ازدوریت میمیره.

هستی مرگ مهتاب بهش بگو..من مث اسفند رو اتیشم الان..دارم دق میکنم😭😭😭😢😢😢

کاربرقدیمی
انلاین نمیشههههه.درخواستمو قبول کنه میرم خصوصیش التماسش میکنم..من دیگه طاقت ندارم😭😭😭

😔💔

مواظب باش نترکی فقط عشقدلم

هستی ب نگار بگو اگ تنها شدی ب مهتاب زنگ بزن..شمارمو داره..بش بگو مهتاب داره ازدوریت میمیره. هستی مر ...

ای وای دختر اون خانم خدایی ناکرده طوریشون شده؟؟ این همه بی تابی چرا؟ چند سالتونه ؟؟

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
ای وای دختر اون خانم خدایی ناکرده طوریشون شده؟؟ این همه بی تابی چرا؟ چند سالتونه ؟؟

تعلیق شده.گوشی نداره.ک باهاش درارتباط باشم.

از خواهر ب من نزدیک تره..طاقت دوریشو ندارم.

کاربرقدیمی
هستی ب نگار بگو اگ تنها شدی ب مهتاب زنگ بزن..شمارمو داره..بش بگو مهتاب داره ازدوریت میمیره. هستی مر ...

قربونتبرم گف بخواطر درس با لپ تاپ میومده سایت

میاد خودش اینارو میخونه عزیز دلم منم بش میگم🖤

به نیکی چیکار داشت؟ به پدر مادرش چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ خاک تو سرشون.... متاسفم واقعا... اینجا مگه جای فحاشیه ...

من هزار بار بهش گفتم میگه طاقت نیاوردم😢

کلن خراب بود اون نمیدونم شروع دعواشون چجوری بود

تعلیق شده.گوشی نداره.ک باهاش درارتباط باشم. از خواهر ب من نزدیک تره..طاقت دوریشو ندارم.

به هر حال تا روزهای قبل با چی میومدن؟ رو لپ تاپ نصب کنن برنامه ها رو و بهشون پیام بدین این همه نگرانی و غذا نخوردن اصلا کار درستی نیست

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

به سن چه ربطی داره😑دوسش داریم وابستشیم💔