2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهم نيس باور كنين يا ن أما من ديدم 

به نظرم هرچی بیشتر جلو میریم جن ها غلیظ تر میشن 

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  
بدرک بزار بریزن همه😂

مخصوصا اینکه هزینه هام رفته بالا      ی بند ابرو 35 تومن چ خبرهههههههه  

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  

یبار تو خونه تنهایی نشسته بودم که صدا بوق ماشین شوهرمو شنیدم از پنجره نگا کردم دیدم اومده تا خواستم برم درو باز کنم دیدم مرد همسایه که با شوهرم صمیمی هستن اومد پیشش و باهم احوال پرسی کردن بعد مرد همسایه سوار ماشین شوهرم شد و باهم رفتن. با خودم گفتم حتما مرده میخاسته جایی بره که شوهرم خواست برسونتش. بعدِ نیم ساعت شوهرم اومد خونه و ازش پرسیدم که کجا رفتن گفت من همین الان اومدم !!!!! ینی قبلا نیومده بود و همچین اتفاقی نیفتاده بود اصلا!!!!! دیگه شاخ دراوردم مگه ممکنه اخه من به وضوح دیدم هردوشونو !ولی همچی اتفاقی نیفتاده بود واقعا ازونروز هنوز نمیتونم اون صحنه رو هضم کنم.

چ شکلیه

اونی ک من دیدم خیییلی بزرگ بود و مشکی تنش بود . اندازه یه ساختمون چهار طبقه بود هیبتش . صورتشو ندیدم . فقط دیدم داره رد میشه . رفت و برگشتش رو دیدم

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
اونی ک من دیدم خیییلی بزرگ بود و مشکی تنش بود . اندازه یه ساختمون چهر طبقه بود هیبتش . صورتشو ندیدم ...

ها😨😥من الفرارررر

جواب بازیگریتونو باکارگردانی  میدم...                                    
یبار تو خونه تنهایی نشسته بودم که صدا بوق ماشین شوهرمو شنیدم از پنجره نگا کردم دیدم اومده تا خواستم ...

یا خداااا