2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 6402 بازدید | 61 پست
گزارش زدم

زحمت کشیدی

واقعا این همه حقیری که نمی زاری دخترامون کمی آگاه بشن، به هر کسی اعتماد نکنن و پیش مرد جماعت نرن

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک ممنوعه

خو بتوچه میخاسی نیای

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم

منم بچه بودم با دوستم میرفتیم مغازه تو کوچه کناریمون تنقلات بگیرم یه پیره مرده بود هیییز کثااافت بدنمون دس مالی میکرد همینجور ک میخاست جنس بذه و پول بگیره اینا  مام نمیدونستم واقعا بچه بودیم اول اینا بعد فهمیدیم عوضی دس مالی میکره بدنمون بعد مثلا رد میشدیم یبار دوم سوم بودیم بمون گف پشم در آورده مام بی خبر تو مف حرفش موندیم چی میگع این کثافت 

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،

من نه ولی دوران راهنمایی یه دوست داشتم که میگفت داییش اذیتش میکنه میره خونشون وتاکسی نیس دست بهش میزنه وفشارش میده به خودش و.....

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
تاپیک ممنوعه

به نظرم اشکالی نداره که این تاپیک ادامه پیدا کنه.متاسفانه این یه موضوعی هست که خیلی زیاده و اکثرا بخاطر این قضیه آسیب دیدن.چه اشکالی داره برای یک بار حداقل این موضوع سانسور نشه و راجع بهش حرف بزنن.حداقل آگاه تر میشیم و بیشتر مواظب نسل بعدی هستیم.تاپیک بدی نیست که این یه معضل اجتماعیه که باید حل بشه

زحمت کشیدی واقعا این همه حقیری که نمی زاری دخترامون کمی آگاه بشن، به هر کسی اعتماد نکنن و پیش مرد ج ...

آگاهی رو باید از پدر ،مادر، بزرگتر قابل اعتماد و مشاور گرفت. نه اینجا که طرح موضوع باعث تحریک نوجوون و کنجکاوی برای اونها و ... بشه . این اتفاقا حقارت نیست عزته 

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝

من با دوستم داشتیم از مدرسه میومدیم تو کوچه بودیم یدفه یه صدا گفت ببخشید خانم برگشتیم دیدیم جای ماشینش واستاده داره با اونجاش ور میره برای یه لحظه بدنم خشک خشک کیفم و هرچی دستم بود انداختم فقط میدوییدم از ترس.

یه بارم دوستم می گفت عموش دستمالیش می کنه حالم به هم خورد

یه بارم از کسی شنیدم داداشش این کارو می کرد خودشو می مالید به دختره یعنی خواهرش

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
وااا مگه میشه چجوری

خاله ام بود برا مامانم کارب پبش اومد منو گذاشت پیشش،موقعی که  خوابیده بودم توعالم خواب فهمیدم داره دستمالیم میکنه منم جرات نکردم بیدار شم،به هیشکی هم نتونستم بگم،چند روز پیشش بودم همه اش همین کارارو باهام میکرد😩😩