2777
2789

سلام من شش و نیم سال پیش اسلیو انجام دادم به درد وزنهای خیلی بالا نمیخوره بای پس خوبه تاپیک دکتر خوب برای جراحی حلقه معده رو پیدا کن بخون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من شش و نیم سال پیش اسلیو انجام دادم به درد وزنهای خیلی بالا نمیخوره بای پس خوبه تاپیک دکتر خوب ...

عزیزم راضی هستی؟اسلیو بهتره یا بای پس؟

اسلیو همونیه که میگن چندتا سوراخ رو شکم ایجاد میشه یا نه؟

من وزنم ۱۰۰ کیلو قدم ۱۷۰

۱۰۰ قدمم ۱۷۰

عزیزم عمل اسلیو مهد بی ام ای بالای ۳۲ و عمل میکنن بالایه چهل با بیمه رایگانه اگ بی ام ای بدنت پایینه عمل نمیکنن بعدش اینکه بعد یکی دوسالم اگ زیاد بخوری کش پیدا میکنه بهترین راه رژیمه عزیزم 

عزیزم راضی هستی؟اسلیو بهتره یا بای پس؟ اسلیو همونیه که میگن چندتا سوراخ رو شکم ایجاد میشه یا نه؟ م ...

جفتش با لاپاروسکوپی فرقی نداره 

اسلیو معده خارج میشه بای پس معده به روده وصل میشه علاوه بر کاهش حجم جذب هم کم میشه 

باید نظر دکترت رو بپرسی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم ۱۰۰ بودم با قد ۱۶۵ باردار نمیشدم بخاطر تنبلی و اضافه وزن یکمی اراده کردم الان ۸۸ ام  اراده ...

مرسی عزیزم بابت پاسخت

من واقعا اراده ندارم حوصلشم ندارم

خیلی افسرده شدم بابت چاقی

مرسی عزیزم بابت پاسخت من واقعا اراده ندارم حوصلشم ندارم خیلی افسرده شدم بابت چاقی

دقیقا من مثل تو بودم اگه ب فکر عمل باشی بیخیاله رژیم میشی منم میخاستم عمل کنم ازمایشات قبلش ک اندوسکوپی و کلونسکوپی بود منصرف شدم و شدیدا ب رژیم پی بردم 

موفق باشی

چیکار کردی شما؟تو چه مدت انقدر وزن کم کردی؟

من با رژیم خوب هرماه ۵ تا ۶ کیلو کم کردم 

فقط سبزیجات و پروتیین کالری شمار میکردم زیر ۱۰۰ میخوردم و روزی ۸۰۰ تا ۱۰۰ کالری و در کنارش چای سبزو کرفس ی هفته امتحان کن