2777
2789
عنوان

نامزدی کردم؛متاهلا میشه نظربدید؟

468 بازدید | 39 پست

سلام

خسته نباشین خانومای گل

من دوماه دیگه عقدمه.

می خواستم ازتون بخوام اگه تجربه یا توصیه ای دارین که به درد زندگی متاهلی میخوره بهم بگید؟

وقتی اینجا بعضی تایپیک هارو از خیانت و زندگی های از هم پاشیده وزنای افسرده وبدون پشتوانه میخونم.واقعا نگران میشم نسبت به اینده.

در مورد زمان بچه دارشدن؛حد روابط تو عقد ورفتاربا خانواده همسر وخودش واین قبیل مساعل اگر توصیه ای دارین؛خیلی خیلی ممنون میشم بگید بهم.شاید به درد بقیه ی کسایی که مثل من درشرف ازدواج هستن هم بخوره.

سنتی بود ازدواجتون یا دوست بودین؟

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿

همیشه صداقت داشته باش

خودت صادق باش تا اونم باشه. 

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای قسمت خانواده همسر، احترام احترام میاره. با خانواده همسر با احترام و محبت صحبت کن ولی حد و حدودی بزار که از اون بیشتر صمیمی نشی، خودتو درگیر مسائل حاشیه ای نکن. یع گوش در و یه گوش دروازه. سی کن شوهرتو بین خودتو خانوادش قرار ندی که پیرش میکنه.

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
چرا عزیزم

خیلی بینتون فاصله میندازهعین منو شوهرم خیلی ازهم دورشدیم من حتی طاقت اخ گفتنشو نداشتم اما الان حوصلشم ندارم دوستندارم ببینمش حتی ولی دوستم ندارم طلاق بگیرمع

تاریخ شروع13.11.1400 وزن شروع96,400 تاریخ وزن کشی بعدی 20 همین برج وزن جدیدمو یاداشت میکنم دعا کنید بتونم خوب کم کنم 

من از تجربهای خودم میگم برات سعی کن تو دوران عقد شبا خونه هم نمونین نه شما بمون نه همسرت البته اینا نظر من هست .دیگه به خانوادش احترام بزار مهربون باشه ولی زیاد صمیمی نشو . هر چیزی که دوست نداری یا تو سلیقت نیست همون اول بگو نه به شوهرت مثل من نباش که هر چی گفت بگی چشم برای خودت احترام قائل شو 

من که توصیه میکنم کتاب زنان زیرک و رازه هایی درباره مردان و رازهایی درباره زنان رو حتما بخونی.این کتابا همه جوره کمکت میکنن

یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری...راضی به همین چند قلم مال خودت باش

توی هرکاری متعادل باش نه با شوهرت ن خانواده اش زیاد سرویس نده که ی روز حالت بد باشه و نتونی کاری کنی وظیفت بدونن ، توی خونه کارهارو با شوهرت تقسیم کن ، اشپزخونه و هتل نباش و بعد خستگیش برات بمونه ، خلاصه ی کلام خودت الویت اول باش 

فقط و فقطو تاده سال بعدش بچه دارنشو که اوج‌بدبختیته

واقعا؟

من باهاش صحبت کردم چندمدت پیش درموردش.

گفتم:۵سال بعد عروسی.عروسی هم یه سال دیگه اس.

البته یکمی مقاومت کرد و میگفت:۲سال بعدش ولی اخرش راضی شد.

واقعا اینقدرفاصله بهتره؟