2777
2789

اگه خواستین نت تون رو حروم کنید و وقت خودتونو هدر بدین و یک سریال مسخره ی تخیلی و کسشعر با یه پایان کسشعرتر ببینید بشینید نگاه کنید

آره همه روکشتن

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست داشتم فقط این یه تیکه که دو نفر میخان همو بکشن یه نفر سومی پیدا میشه یا با تفنگ یا چراغ میکوبه تو سر یارو واقعا تکراری شده

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

اسپویللل کنیییید لطفااا

ازاد رفت کامیار و بکشه داشت خفش میکرد کامیار با چاقو زد تو پاش آخرشم اوا تو راه بود رسید با تفنگ کامیار و کشت هر دو کامیار و آزاد مردن

تو راه سیاوش تصادف کرد ولی زندست

پدر کامیار و مادر سیاوش هم طلاق گرفتند

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

من۳قسمت اول دیدم بیخیالش شدمچی شد آخرش؟

هیچی مامانش که همون قسمتای اول مرد

اخرش هم همه فهمیدن

آزاد رفت همه عوامل تجاوز رو کشت و اعدام شد

آوا هم کامیار رو کشت

زن فرهاد هم سر اینکه پسرش به عروسش تجاوز کرده از فرهاد طلاق گرفت

اخرشم فرهاد رضابت داد آوا از زندان ازاد شه

هیچی مامانش که همون قسمتای اول مرداخرش هم همه فهمیدنآزاد رفت همه عوامل تجاوز رو کشت و اعدام شدآوا هم ...

آزاد که اعدام نشد! کامیار با چاقو زدش

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش