از همون اول به هم قول بدین که مشکلاتتون رو پیش خانواده هاتون نبرین وحریم خصوصیتون حفظ بشه.اگرهم نتونستین حل کنین به یک مشاور مومن ودلسوز مراجعه کنید تامشکلتون حل بشه.
ببین همسرت با کی تو خانوادش مشورت میکنه.ازش بخواه دیگه بعد از ازدواج این مسئله کمرنگ تا محو بشه وخودتون آقای زندگی خودتون باشین.
حتما از آقاتون بخواین مستقل باشین وپیش مادرشون نباشین حتتتتتتی خونه پدر شوهرت باشه وبدن دست شما .این اشتباه یه بنده خدایی رو تکرار نکن که تا قیامت منت روتونه وتو بوق وکرنا میکنن که ما ال کردیم وبل کردیم.
من خیلی آدم مذهبی وشاد بودم وتعریف از خود نباشه معصوم وصادق،اما خانواده همسراینقدر باهام بد برخورد کردن که داغون شدم...
اینی که بهت میگم اول احتیاط تا بشناسی براهمینه.مثلا ما تو خانوادمون خیلی شوخی میکنیم.منم اومدم با پدر شوهرم شوخی کنم چنان تو برجکم میزد که دیگه تصمیم گرفتم که دیگه هیچ وقت باهاش شوخی نکنم.یا عروسامون اینقدر با مادرم راحتن که باهاش درددل میکنن ومامانم با مهربونی ودلسوزی جوابشون رو میده،فکر میکردم مادر شوهر منم اینطوریه ولی افسوس.....خیلی پشیمونم کرد ودلم رو شکست وبهم حرف زد انگار طلب کاره...😭😭