2777
2789
عنوان

نامزدی کردم؛متاهلا میشه نظربدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 39 پست
اصصصصلا این کار رو که رابطه کامل داشته باشی رو نکن!متاسفانه با توجه به شرایط جامعه وبدبینی های ایجاد ...

بهش گفتم بحث حدود رابطه ارو.ولی میگه:زن وشوهریم  وسعی کرد راضیم کنه.

چون تو فامیلمون کلا ازادن تو عقد و رابطه ی کامل هست حتی فکر محدود بودن رابطه رو هم نمیکنن.

من هم که بهش گفتم این قضیه رو به خاطر تایپیک های نی نی سایت بود.ولی‌ یه جوری انگار تعجب کرد ازش.گفتم که کاملا عادیه رابطه کامل تو عقد.

منم کنار اومدم وقبول کردم اون موقع ولی الان بدجور دودلم.

از همون اول به هم قول بدین که مشکلاتتون رو پیش خانواده هاتون نبرین وحریم خصوصیتون حفظ بشه.اگرهم نتونستین حل کنین به یک مشاور مومن ودلسوز مراجعه کنید تامشکلتون حل بشه.

ببین همسرت با کی تو خانوادش مشورت میکنه.ازش بخواه دیگه بعد از ازدواج این مسئله کمرنگ تا محو بشه وخودتون آقای زندگی خودتون باشین.

حتما از آقاتون بخواین مستقل باشین وپیش مادرشون نباشین حتتتتتتی خونه پدر شوهرت باشه وبدن دست شما .این اشتباه یه بنده خدایی رو تکرار نکن که تا قیامت منت روتونه وتو بوق وکرنا میکنن که ما ال کردیم وبل کردیم.

من خیلی آدم مذهبی وشاد بودم وتعریف از خود نباشه معصوم وصادق،اما خانواده همسراینقدر باهام بد برخورد کردن که داغون شدم...

اینی که بهت میگم اول احتیاط تا بشناسی براهمینه.مثلا ما تو خانوادمون خیلی شوخی میکنیم.منم اومدم با پدر شوهرم شوخی کنم چنان تو برجکم میزد که دیگه تصمیم گرفتم که دیگه هیچ وقت باهاش شوخی نکنم.یا عروسامون اینقدر با مادرم راحتن که باهاش درددل میکنن ومامانم با مهربونی ودلسوزی جوابشون رو میده،فکر میکردم مادر شوهر منم اینطوریه ولی افسوس.....خیلی پشیمونم کرد ودلم رو شکست وبهم حرف زد انگار طلب کاره...😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همون اول به هم قول بدین که مشکلاتتون رو پیش خانواده هاتون نبرین وحریم خصوصیتون حفظ بشه.اگرهم نتون ...

واقعا متاسفم به خاطر شرایطی که داشتین.واقعا سخته.

و خیلی خیلی ممنون واقعا به خاطرتوصیه هاتون.حتما حتما ازشون تو زندگیم استفاده میکنم.به مادرمو خواهرام نمیتونم چیزی بگم  اما توصیه های شما خیلی خوب وکمک کننده اس.باز هم ممنون♥️🙏

بهش گفتم بحث حدود رابطه ارو.ولی میگه:زن وشوهریم  وسعی کرد راضیم کنه. چون تو فامیلمون کلا ازادن ...

بهش بگو میدونم زن وشوهریم وشاید خانواده ما هم با این مساله مشکلی نداشته باشه ولی خیلی دوست دارم شب عروسیمون عروس بشم💏💏یه کیف دیگه داره وگرنه عروسی گرفتن که دیگه معنی نداره واون قشنگی انتظار رو نداره.اینو از طرف خودت بگو.یه بحث دیگه بحث بارداری ناخواستست تواین دوران که اساسی حال آدمو میگیره وکلا دید بقیه رو عوض میکنه که چقدر هول بودن ونتونستن وایسن برن سرخونه زندگیشون و......کلا آبروی آدم رو میبرن واین باعث دخالت توی خصوصی ترین مساله زندگی آدم میشه.اینا تجربست عزیزم.

توی عقد اصلا نگو اینو نمیخوام اونو نمیخوام.حتما خواسته هات رو واضح به شوهرت بگو.چون مردا خییییلی طول میکشه تا خانمشون رو درست بشناسن مگه یک در میلیون باهوش وبا مطالعه باشه😉😄😄😄😄😂😂

پس یادت نره نه خیلی دست پایین بگیری ونه خیلی بالا.ولی همیشه شیک وآراسته باش جلوی خانوادش تا همیشه اگه خواستن بهت کادو یاعیدی بدن در شانت باشه.تورو خدا فکر نکنی من آدم پول دوستی هستم اینا همه رو توی اطرافیانم دیدم وواقعا درس گرفتم که آدم باید برای خودش ارزش قائل باشه تا دیگران هم بهش درست توجه کنن.

توی عقد اصلا نگو اینو نمیخوام اونو نمیخوام.حتما خواسته هات رو واضح به شوهرت بگو.چون مردا خییییلی طول ...

مرسی.برا پوشش واینا که سعی میکنم همیشه اراسته باشم جلوشون.

ولی یه سوال داشتم.ایا لازمه تو دوران نامزدی مرتب به مادر وخواهرش(یه خواهر داره فقط که بالای ۳۰سال سنشونه ومتاهلن.)زنگ بزنم وحالشونو بپرسم مثلا؟

بعضی وقتا دیدم دخترای فامیلمون اینکارومیکنن.اما من سخته برا اینجوری.ایا درسته؟مشکلی نیست اگه نکنم اینکارو؟

مرسی.برا پوشش واینا که سعی میکنم همیشه اراسته باشم جلوشون. ولی یه سوال داشتم.ایا لازمه تو دوران نام ...

مجددسلام.

باید حد وسط رونگه داری.تاتوقع ها متعادل بمونه .البته باید ببینی خانوادشون چطورین،ولی بازم خیییلی صمیمی نشو چون پای دخالتاشون حتی از سر دلسوزی توی زندگیتون باز میشه.ازخانوادت واخلاقای خاصشون که به ضررت باشه پیششون نگو.اتفاقای روزانه که بین تو وهمسرت پیش میاد وخوشیایی که باهم دارین یا جاهای تفریحی که میرین و...اصلا پیش خانواده شوهرت نگو چون شاید دفعه اول جلوت بخندن ولی بعدش از روی حسادت یادلسوزی از دید خودشون ممکنه با پسرشون درباره این مسائل حرف بزنن وتو زندگیت مشکل ایجاد بشه.درباره مدت دوران عقددیگه از یکسال بیشتر نشه چون اکثرا اختلاف بین خانواده ها ایجاد میشه.من خییییلی صادق بودم اونها رو حتی از مادر وخواهر خودم نزدیکتر میدونستم اما اونها منو توی خودشون راه نمیدادن.سعی کن یه نفر رو حداقل توخانوادشون برای خودت نگه داری تادر غیاب تو ازت دفاع کنه.مثلا جاری اگه واقعا آدم خوبی باشه ومومن وباتقوی چرا که اگه اینطور نباشه هر حرفی رو میبره برا اونا واختلاف ایجاد میکنه .در هر صورت آدم نباید کسی رو وارد حریم خصوصی زندگیش کنه مخصوصا شما که هنوز شناختی نداری.اگه سوال اختصاصی مد نظرت هست بپرس ان شاءا... بتونم کمکت کنم.فقط تونمازات منو دعا کن.🤲😊

مجددسلام. باید حد وسط رونگه داری.تاتوقع ها متعادل بمونه .البته باید ببینی خانوادشون چطورین،ولی بازم ...

خیلی خیلی ممنون ازین که وقت ارزشمندتونو دراختیارم گذاشتین.حرفاتون خیلی مفیدوکمک کننده اس وحتما ازشون استفاده میکنم.

چشم.حتما.شماهم برام دعاکنین🙏♥️

واقعا؟ من باهاش صحبت کردم چندمدت پیش درموردش. گفتم:۵سال بعد عروسی.عروسی هم یه سال دیگه اس. البته ...

اره عزیزم بزار قشنگ زندگی کنی اگه بهدخودم بود هیچ وقت بچه دار نمیشدم چرا باید عمر و جونی رو بزاریم به پای یک بچه 

تاریخ شروع13.11.1400 وزن شروع96,400 تاریخ وزن کشی بعدی 20 همین برج وزن جدیدمو یاداشت میکنم دعا کنید بتونم خوب کم کنم