2777
2789
عنوان

ختم دعای معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 4297 بازدید | 501 پست
سلام عزیزم من تاالآن همه رو خوندم مرسی ازتاپیک خوبت حس خوبی داره کاش تموم که شد دوباره ختم معراج بزا ...

چشم عزیرم حتما 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

روز۳۹دعای معراج 

خوانده میشود ب نیت فاطمه  ان شالله که به حاجت و نیت قلبیش برسه و دست پر از این ختم پر فضیلت بره الهی امین 🌹🙏🌹  

@دختردلشکسته  

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز۳۹دعای معراج  خوانده میشود ب نیت فاطمه  ان شالله که به حاجت و نیت قلبیش برسه و دست پر ...

سلام و مهربانی

امروز خوانده شد انشالله ک فاطمه جان حاجت روا بشن و هر چه ب صلاح هست براشون پیش بیاد 🌹

چشم عزیرم حتما 

بله فکر خوبی هست ختم دعای مشلول یا دعای پر فضیلت یستشیر (هر دو در مفاتیح هست) و یا ناد علی (ع).انشالله ک فردا معجزه بشه روز آخر ختم برای هممون به لطف خدای عزوجل گشایشی ایجاد بشه برای هممون و از درگاه خدای مهربان میخوام ک همگی شرکت کنندگان این ختم رو مورد  عنایت و لطف خودش قرار بده و انشالله ک لیاقت این رو داشته باشیم ک ختم دوم هم شروع کنیم البته ب مهربونی مدیر عزیز آتریسا جان  ک خیلی زحمت کشیدن پیگیری کردن

امیدوارم ک خدا به زودی زود نی نی سالم و صالح بهت بده 🌹

بله فکر خوبی هست ختم دعای مشلول یا دعای پر فضیلت یستشیر (هر دو در مفاتیح هست) و یا ناد علی (ع).انشال ...

مرسی عزیزم ان شالله که همه حاجت روا شن  

بچه ها این ختم تموم شد اگه موافق باشید یه ختم دیگه بذارم حالا یه دعای دیگه مثل حدیث کسا دعای نادعلی یا اون که دوستمون شفاعتی گفتن نظرتونو بگید بهم 

میشه اسم منم بنویسی 

این ختم که تموم شد اگه ختم جدید گذاشتم حتما 

میشه یاسین بزارین؟یا طه؟ (طه رو میشه۲۱روزه و۴۰روزه انجام داد) خودم به دلم نیس تنها شروع کنم دوس د ...

بذارید بقیه بچه ها هم بیان نظر بدن بالاخره دوباره یه دعایی شروع میکنیم توکل بر خدا ان شالله که به مراد دلت برسی