2777
2789
عنوان

ختم دعای معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 4297 بازدید | 501 پست
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاءالله حاجت روا بشید 

🌹🌹😘

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبین نمیدونم چیکار کنم اللن میبینم یه سری ها تو ختم بودن تگشون میکنم تگ نمیشن یا اصلا سر نمیزن ...

سلام حتمامیخوننددیگ چون هرکس میدون وقتی شرکت میکن ب گردنش انشا.. ک خونده باشن وخداازهمگیمون قبول کنه وهمگی حاجت روا بشیم ب حق فاطمه ی زهرا(س) 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

روز3۷دعای معراج 

خوانده میشود ب نیت نگار ان شالله که به حاجت و نیت قلبیش برسه و دست پر از این ختم پر فضیلت بره الهی امین 🌹🙏🌹  

@هفتاد  

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
سلام حتمامیخوننددیگ چون هرکس میدون وقتی شرکت میکن ب گردنش انشا.. ک خونده باشن وخداازهمگیمون قبول کنه ...

ان شالله نمیدونم بعضی وقتا استرس میگیرم نکنه کسی نخونه

روز3۷دعای معراج  خوانده میشود ب نیت نگار ان شالله که به حاجت و نیت قلبیش برسه و دست پر از این ...

سلام خوانده شد انشالله حاجت روا باشن

روزهای پایانی ختم هست 

انشالله ک برا هممون معجزه بشه

سلام دوستان امروز نوبت منه🥰من هر روز برای همه تون سر موعد خوندم.انشالله همه تون حاجت روا باشید. برای حاجت منم دعا کنید ممنونم ازتون🌹

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

سلام خوانده شد انشالله حاجت روا باشن روزهای پایانی ختم هست  انشالله ک برا هممون معجزه بشه

ان شاالله چقدر زود گذشت اگه بعداذهم حاجتتون براورده شد بیاید بگین

سلام دوستان امروز نوبت منه🥰من هر روز برای همه تون سر موعد خوندم.انشالله همه تون حاجت روا باشید. برا ...

عزیزم ان شاالله که حاجتت براورده شه 🌹

روز۳۸دعای معراج 

خوانده میشود ب نیت معصومه ان شالله که به حاجت و نیت قلبیش برسه و دست پر از این ختم پر فضیلت بره الهی امین 🌹🙏🌹