2777
2789

الانم پیام داده به من می گه اسکل🤕🤕

خب حالا بیام نگران این باشم 😂😂😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داداش من چه گلی زده به سرم که بخوایم الان هم نگران اش باشیم😂😂😂 جز اینکه تو کوچکی اذیت کنن تو بزر ...

من که میدونم پدر مادرم اخرش میرن از فامیلامون براش دختر میگیرن که خونشو بکنه تو شیشه

از ی دختره خوشش میومد خیلی .پروندش .خودش بش خیانت کرده احمق .جلوش با ی دختر دیگه اس ام اس بازی میکرد ...

پس همینه دیگ شاید احساس عذاب وجدان یا شایدم عشق

بودیمو کسی قدر ندانست که هستیم..                باشد که نباشیمو بدانند نماندن بلدیم❤🖤
۲۵

وای هنوز جا داره سن اش واسه ازدواج بذار خودش انتخاب کنه

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
من که میدونم پدر مادرم اخرش میرن از فامیلامون براش دختر میگیرن که خونشو بکنه تو شیشه

نه‌ با اینکه داداشم اذیت ام کرده 

دلم نمیاد اینطوری بشه حق داری 

چون همیشه وقتی با یکی دعواش میشه 

پیش من دردو دل می کنه 

داداش ها آخر سر هم تکیه گاه شون آبجی هاشونن

دلم نمی خواد بدبخت بشه😔

وای هنوز جا داره سن اش واسه ازدواج بذار خودش انتخاب کنه

نمیدونم ولی روحیاتش منو میترسونه 

کسی هم در فکرش نیست 

یعنی همه مشغول کارو بار خودشونن 

اینم با این شرایطش معلومه اصلا از زندگیش لذت نمیبره یعنی با این که حقوق داره ووضع مالیش خوبه ولی هیچ کاری نمیکنه

نه گردشی نه تفریحی

حدودا ی سال پیش دختر داییم که ۱۲سال از داداشم بزرگتر باش رابطه برقرار کرده بود بزور جداش کردیم

مثل بره قربونی نشسته تا یکی مثل این بیاد مخشو بزنه

ولی اون خودش می خواست از فامیل زن بگیره بهش ندادن😂😂😂😂

بهتر چون عاقل میشه خداروشکر می کنه 

ازدواج که الکی الکی نمیشه😂😂😂

نمیدونم ولی روحیاتش منو میترسونه  کسی هم در فکرش نیست  یعنی همه مشغول کارو بار خودشونن&n ...

دختردایی ات رو دوست داشت بهش نرسید؟؟؟؟ 

نه‌ با اینکه داداشم اذیت ام کرده  دلم نمیاد اینطوری بشه حق داری  چون همیشه وقتی با یکی د ...

من که با داداشم خیلی صمیمیم ما هم دعوا ها کردیم ولی خیلی جاها و تو شرایط سخت کمکم کرده کنارم بوده 

چجور الان ولش کنم گناه داره 

تنهایی غصه میخوره بچم😔😢

ولی اون خودش می خواست از فامیل زن بگیره بهش ندادن😂😂😂😂 بهتر چون عاقل میشه خداروشکر می کنه  ...

فامیل داریم تا فامیل

فامیلای ما همشون بدجنسن 

جمیعا تو بلاک لیست اینستاگرامممن 

در این حد....

دختر داییمو دوست نداشت  ولی دخترداییم اصرار به ازدواج میکرد  یعنی به اصطلاح خودمون مخشو ...

نگاه کن بیشتر پسرا یه خصلتی دارن یا به یکی دل نمی بندند یا اگه دل ببندن دیگه ول کردن اون نفر براشون سخته پس بهش حق بده الان داداش من می خواست با یکی چند سال دیگه ازدواج کنه ولی نشد الان هم می گه من با کسی دیگه  ازدواج نمی کنم چند مدت بهش مهلت بده تا اون رو فراموش کنه درست میشه

الان داداش من فراموش اش داره می کنه دیشب آنقدر بهش اعتماد به نفس دادم که اون رو فراموش می کنه زیادی اعتماد به نفس دادم به مامانم می گفت مامان من زن می خوام مگه من چی کم دارم 😂😂😂😂