2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂

چرا نگرانش هستی خب باید به یکی علاقه داشته باشه تا بتونه باهاش ازدواج کنه 

مثل من باش داداش من داره به سن ازدواج نزدیک می شه عین خیالم نیست😂😂😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
من که تا صبح خوابم نبرد از غصه

وایییی

پس من دیگه چقدر بی خیال ام 😂😂😂

ول کن بابا زندگی خودشه 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
من که تا صبح خوابم نبرد از غصه

الهی خوندم عزیزم یه چیز بگم من حس میکنم داداش شما قبلا عاشق شده بود که الان واسه ازدواج دست دست میکنه من یکیو کپیه برادرتون در دور و اطرافم هست

بودیمو کسی قدر ندانست که هستیم..                باشد که نباشیمو بدانند نماندن بلدیم❤🖤

داداش من چه گلی زده به سرم که بخوایم الان هم نگران اش باشیم😂😂😂

جز اینکه تو کوچکی اذیت کنن تو بزرگی هم اذیت کنن🤕🤕😂

اخه افسرده شده بچه اخره سن پدر مادرم بالاس عین خیالشونم نیست 😔

چند سالشونه 

الهی خوندم عزیزم یه چیز بگم من حس میکنم داداش شما قبلا عاشق شده بود که الان واسه ازدواج دست دست میکن ...

از ی دختره خوشش میومد خیلی .پروندش .خودش بش خیانت کرده احمق .جلوش با ی دختر دیگه اس ام اس بازی میکرده اونم ولش کرده .قلب دختره رو شکسته