2777
2789
عنوان

اونایی که وسواس فکری دارن

223 بازدید | 30 پست

بچه ها کیا اینجورین مثلا فکرشون مشغول چیزای الکیه نگران چیزایی هستن که شاید اصلا اتفاق نیوفته یا اصلا واقعی نباشه ولی هی تو مغزتون تکرارشه مثل مرگ کسی یا فکر کردن به یه اتفاقی که شاید اصلا نیوفته و انقد بهش فکر میکنید که دچار استرس میشید و افسردگی میگیرن 

چجوری کنترلش میکنید ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی بدترم اگه کنترل نکنم

کنترلش فقط با خدا میتونم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

من‌عزیزم‌ یه مدت اینقد فکرو خیال میکردم که به خودکشی فکر میکردم ...این کروناهم بیماریمو تشدید کرد با مشاوره تلفنی صحبت کردم یه مقدار درمان شدم ولی باید حتما پیگیر بلشم ...ولی اصلا نگران نباش  قابل درمانه از لحاظ روانشناسی موصوع پیش پا افتاده ایه و خیلی راحت درمان میشه ...

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤
قرص چی میخوری؟؟؟  اخه اونایی که قرص میخورن پرسیدم ازشون گفتن خیلی بهتر شدیم

قرص خیلی عوارض داره من فقط چهار روز قرص مصرف کردم فراموشی بهم دست میداد که هنوزم درگیر فراموشی شدم با اینکه اصلا سابقه نداشت 

همین چیزا باعث شده از نمازمم دوربشم ناامید بشم نسبت به همچی واقعا دست خودم نیس

دکتر به من گفت ذکر گفتن و حواس پرت کردن تا یه تایمی جواب میده بعدش دوباره شروع میکنی ه فکر کردن ...پس برو دنبال درمانت ...

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤