2777
2789
عنوان

اونایی که وسواس فکری دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست
همین چیزا باعث شده از نمازمم دوربشم ناامید بشم نسبت به همچی واقعا دست خودم نیس

من نماز نمیخوندم اما شر این وسواس فقط بخدا پناه بردم نماز خیلیخیلی بهم کمک کرد

امتحان کن

من حتا اینقدر حالم بد بود که سر نماز گریه های طولانی میکردم که الان واقعا حالم خوب شده

قرص خیلی عوارض داره من فقط چهار روز قرص مصرف کردم فراموشی بهم دست میداد که هنوزم درگیر فراموشی شدم ب ...

اخه قرصم میگن تا چندهفته باید خورد تا تاثیر مثبتشو دید واینکه اولش شاید بدترنشی ولی بعدش بهتر میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم چون دارم نابود میشم دیگه😔

میگم خود روانشناس که ۱۰ سال سابقه تحقیق راجبه وسواس فکری داشت بهم گفت که خیبی موصوع پیش پا افتاده ایه ولی بلید تحت نظر روانشناس باشی ..به مت چند تا تکنیک یاد داد ..شماهم حتما برو پیش روانشناس

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤
اخه قرصم میگن تا چندهفته باید خورد تا تاثیر مثبتشو دید واینکه اولش شاید بدترنشی ولی بعدش بهتر میشی

قرص خوردن شاید وسواسی رو درمان کنه اما میزنه چند جای دیگه رو داغون میکنه

مثلا اسم گلابی رو فراموش میکردم میگفتم چیز همونی که دیشب خوردیم بگو اسمشو

در این حد

قرص خوردن شاید وسواسی رو درمان کنه اما میزنه چند جای دیگه رو داغون میکنه مثلا اسم گلابی رو فرا ...

عوارض که داره کلا هر قرصی عوارض خودشو داره ولی فراموشی رو نشیده بودم تاحالا شاید تو بدن شما اینجوری جواب داده 

منم دیگه انقد تحت فشارم میخوام هرچیزی رو امتحان کنم تا خوب بشم😔

یکی دوتا ازون تکنیکارو میشه بگی  البته اگه یادتون

من هفته اول سه تا زمان انتخاب میکردم و ۵ دقیقه به همه چیزایی که تو ذهنم بود فکر میکردم حتی بدترین حالت فکرا که خودکشی خودم بود ...هرروز سر همون زمان باز به همه جیز فک میکردم ...هفته دوم دوتا زمان تعیین نیوردم ...هفته سوم یه زمان ...هفته چهارم یه روز درمیون .....فقط حق داشتم تو این زمانا به افکارم بها بدم ....اگه در طول روزم فکرا مثه خوره افتاد بجونت بهشون بها بده و فک کن اصلا از افکارات فرار نکن ....خواستی گریه کن خواستی رو کاغذ بنویس ولی به افکارات بها بده ازشون فرار نکن ..... 

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤
منم اینطوریم بخدا دیگه دارم افسردگی میگیرم،همش به خدای نکرده ازبین رفتن عزیزام فکر میکنم یا استرس رو ...

منم همینم مثلا میگم نکنه فلانی بمیره من بدبخت بشم نکنه اینجوری بشه نکنه اونجوری بشه