2777
2789
عنوان

عاشق شدم

535 بازدید | 17 پست

سلام اگه میشه لطفاً کمکم کنید چند جا شنیدم اگه عاشق شدن کمتر از ۴ماه باشه کراش داشتن محسوب میشه اما واسه من واقعیه این دفعه من از سال پیش رو همه ی بازیگرا کراش داشتم اول از ارسطو شروع شد . هومن حاج عبداللهی بعد ارسلان قاسمی سامان صفاری امیر حسین آرمان و بماند خیلی های دیگه الان پنج ماهه عاشق پوریا پور سرخ شدم واقعا دارم تو رویاهام باهاش زندگی میکنم همه کار میکنم کلا زندگیمو باهاش تقسیم کردم شاید خیلی کارام لوس باشه ولی واقعا عاشقشم می‌دونم زن داره توقع زندگی واقعیم باهاش ندارم فقط این خیالم خیلی اذیتم می کنه اصلا از فکرش نمیتونم در آن اصلا خودمو واسش جر میدم آخه خیلی هم ازم بزرگه گوشیم پر شده از عکساش یه جوری شدم که به خدا افت تحصیلی دارم کلا معلمام همینجوری موندن . فقط بگین چطوری این موضوع رو رفعش کنم و فراموش کنم هرجوی فکر می‌کنه نمیتونم ازدواج کنم خواستگارم دارم ولی نمیتونم به جز اون کسیو دوست داشته باشم الان اسمشو تو اینستا دیدم بخدا نفسم بالا نمیاد نمی‌دونم چیکار باید بکنم ببخشید طولانی شد ولی خیلی توضیحات داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ۲۱ سالمه هنو رو بازیگرا و اینا کراش میزنم بابا طبیعیه ولی اینکه از زندگی بندازتت دیگه نیاز داره ک حتما حل بشه..اخرین کراشم علی یاسینیه ک خیییلی وقته رفع نشده لامصصصب خیلی خوبه😂