2777
2789
عنوان

اگزما

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درود بر شما. من حدودا ۵ سال درگیر حساسیت شدید پوستی در کف هر دو دست بودم و هیچ دکتری تاکید میکنم هیچ دکتری نتونست این مشکل رو معالجه کنه وفقط داروهای گرون قیمت تجویز میکنند که هیچ پاسخی نمیدن و بالعکس خیلیاشون مشکل خارش و خشکی رو تشدید میکردم.در نهایت با تست کردن انواع داروها توسط خودم به مدت طولانی این مشکل رو حل کردم و الان ۳ سال هست که هر دو دستم خوب شدن.
راه حل این مشکل فقط و فقط پماد کلوبتازول به همراه پماد AD هست اگر حالت زخم شدگی دارید چون در هنگام خارش شدید پوست باز میشه و بعد از اون زخم میشه.
به مدت ۳ ماه یا کمتر تا زمانی که از بین بره حساسیت باید استفاده کنید.
روش استفاده؛ به اندازه ای از پماد کلوبتازول روی خشکی بمالید که تمام سطح رو بپوشونه و مقدار کمی حتما روی پوست بمونه این کار رو در هنگام شب و قبل از خواب هر شب انجام بدید.بعد روی قسمت خشکی رو با نوعی از پلاستیک مثل دستکش یکبار مصرف برای دست یا برای جاهای دیگه از سلفون استفاده کنید طوری که کاملا مواد پماد تا صبح با لباس یا چیز دیگه ای تماس پیدا نکنه و از بین نره و اگر سوزش و زخم هم دارید در کنار کلوبتازول از پماد AD استفاده کنید و با پماد قبلی قاطی کنید و روی سطح بمالید.بعد از حدود ۲ تا ۳ ماه مشکل حل خواهد شد.
نکته مهم‌؛ به هیچ وجه چه االان و چه بعد از خوب شدن. از صابونهای معمولی چه ایرانی و چه خارجی استفاده نکنید و فقط از صابون گلیسیرینه استفاده کنید که ایرانی و خارجیش فرقی نمیکنه.
به هیچ عنوان از صابونهای مایع استفاده نکنید چون به شما نمیگن ولی برای پوست حساس به شدت مضر هستن.هنگام استفاده از مایع ظرفشویی حتما از دستکش استفاده کنید.
امیدوارم موفق باشید.
اگر سوالی بود به اینستاگرام من پیام بدید.
aala_arman

اگزما واقعا بیماری طاقت فرسایی 

اصلا اینحوری نیست که شما یه بار دارو مصرف کنی و تموم بشه 

تا اخر عمر باید تحت نظر دکتر پوست و طب سنتی باشید 

گوشت قرمز، شکر، سوسیس و کالباس، تنقلات مصنوعی مثل پفک، خامه و کلا هر غذایی با طبع گرم برای این بیماری بسیار مضره 

حتما باید تا می تونید مایعات مصرف کنید تا بدن تون خشک نشه 

استرس باعث مشتعل شدنش میشه 

و اینکه توکل تون به خدا باشه تا انشاالله خودش شفا بده 

منم زیاد زدم ولی خوب نشد طب سنتی جواب میده من ازش جواب گرفتم 

چقد تبلیغ میکنی😐 تو همه تاپیکا همینو میگی ایشالله که نیتت خیر باشه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
اگزما واقعا بیماری طاقت فرسایی  اصلا اینحوری نیست که شما یه بار دارو مصرف کنی و تموم بشه  ...

سلام عزیزم موافق نیسم باهات چون‌من ۱۰سال درگیر‌این بیماری بودم اتفاقا با طب سنتی هم درمانش کردم ولی تا اخر عمر ن الان خوب شدم‌و‌هیچ علائمی ندارم دیگ راحت هرغذایی میخورم اذیت نمیشم نزدیک ی ساله  هستش که درمان شدم دارو و ‌دکتری ک پیشش میری خیلی مهمه 

عزیز اگزما با غذاهای آلرژی زا و ادویه خیلی بیشتر عود میکنه

ولی بعصیا اگزمای شدید دارن با این داده‌ها ممکنه خوب نشن یه پیشنها دم براتون عالی -من خودم اگرمای شدی دور دهم و زانوهام و انگشتای دستم داشتم خیلی دکتر رفتم ختی تا نور درمانی ولی اصلا درمان نشدم 

یه روز شماره یه عطاری رو بعم دادن یه پماد دست‌ساز گرفتم زدم و کاملا خوب شدم العان سه ماه دیگه قطع کردم و نمیزنم ولی حتی کوچکترین خشکی و خارش هم ندارم

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲   این شماره عطا ریه داروهای معجزه می کنه انشا الله  مشکلتون حل میشه صد در صد التماس دعا