تو دورانی که اگزما زده ادویه و غذای تحریک کننده نخور صابون نزن و اگه خیس شده حتما خشک کن حوله رو روش نکش فقط بذار بردار برو دکتر اگه جاییه که نمیشه لخت بتشه فقط لباس نخی بپوش تو این مدت بدل ننداز
من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
درود بر شما. من حدودا ۵ سال درگیر حساسیت شدید پوستی در کف هر دو دست بودم و هیچ دکتری تاکید میکنم هیچ دکتری نتونست این مشکل رو معالجه کنه وفقط داروهای گرون قیمت تجویز میکنند که هیچ پاسخی نمیدن و بالعکس خیلیاشون مشکل خارش و خشکی رو تشدید میکردم.در نهایت با تست کردن انواع داروها توسط خودم به مدت طولانی این مشکل رو حل کردم و الان ۳ سال هست که هر دو دستم خوب شدن. راه حل این مشکل فقط و فقط پماد کلوبتازول به همراه پماد AD هست اگر حالت زخم شدگی دارید چون در هنگام خارش شدید پوست باز میشه و بعد از اون زخم میشه. به مدت ۳ ماه یا کمتر تا زمانی که از بین بره حساسیت باید استفاده کنید. روش استفاده؛ به اندازه ای از پماد کلوبتازول روی خشکی بمالید که تمام سطح رو بپوشونه و مقدار کمی حتما روی پوست بمونه این کار رو در هنگام شب و قبل از خواب هر شب انجام بدید.بعد روی قسمت خشکی رو با نوعی از پلاستیک مثل دستکش یکبار مصرف برای دست یا برای جاهای دیگه از سلفون استفاده کنید طوری که کاملا مواد پماد تا صبح با لباس یا چیز دیگه ای تماس پیدا نکنه و از بین نره و اگر سوزش و زخم هم دارید در کنار کلوبتازول از پماد AD استفاده کنید و با پماد قبلی قاطی کنید و روی سطح بمالید.بعد از حدود ۲ تا ۳ ماه مشکل حل خواهد شد. نکته مهم؛ به هیچ وجه چه االان و چه بعد از خوب شدن. از صابونهای معمولی چه ایرانی و چه خارجی استفاده نکنید و فقط از صابون گلیسیرینه استفاده کنید که ایرانی و خارجیش فرقی نمیکنه. به هیچ عنوان از صابونهای مایع استفاده نکنید چون به شما نمیگن ولی برای پوست حساس به شدت مضر هستن.هنگام استفاده از مایع ظرفشویی حتما از دستکش استفاده کنید. امیدوارم موفق باشید. اگر سوالی بود به اینستاگرام من پیام بدید. aala_arman