2454
2553
عنوان

اگزما

1028 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها کسایی ک اگزما دارن راهنمایی کنن

دیگ کلافه شدم دستم همیشه قرمز و خارش و سوزش داره 

چیکار کنم از تجربه هاتون بگید

الهی الحمدالله رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2571

@نی_نی_یار_شب   ببخشید اونجا قفل شد

نی نی یار جان خیلی ها از ایشون بدتر تاپیک میزنن

چرا صداتون میکنیم اصلا جواب نمیدید؟

یه بار شمارو تگ کردم بعده ۳روز ریپلایم کردید نوشتید بله

حتی تدکر هم ندادید به اون کاربر

گمونم کسی ظرفِ دعا را جابجا کرده..تورا من آرزو کردم،،،کسی دیگر تورا دارد💔💔

تو دورانی که اگزما زده ادویه و غذای تحریک کننده نخور صابون نزن و اگه خیس شده حتما خشک کن حوله رو روش نکش فقط بذار بردار برو دکتر اگه جاییه که نمیشه لخت بتشه فقط لباس نخی بپوش تو این مدت بدل ننداز

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
من هرکاری کردم.خوب.نشد. تااینکه امپول دگزا زدم سریع خوب.شدم

دگزا کودتون داره تند تند نزن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
2456
چجوری

دست به مواد شوینده اینا اصلا نزن به گرد و خاک هم حساسیت شدید دارم ، دست هاتو همیشه مرطوب نگه دار  

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
تندتند نزدم سه سال پیش تاحالا نزدم

من دگزا زدم اما خوب نشدم اصلا تاثیری واسه ام نداشت 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
2568

درود بر شما. من حدودا ۵ سال درگیر حساسیت شدید پوستی در کف هر دو دست بودم و هیچ دکتری تاکید میکنم هیچ دکتری نتونست این مشکل رو معالجه کنه وفقط داروهای گرون قیمت تجویز میکنند که هیچ پاسخی نمیدن و بالعکس خیلیاشون مشکل خارش و خشکی رو تشدید میکردم.در نهایت با تست کردن انواع داروها توسط خودم به مدت طولانی این مشکل رو حل کردم و الان ۳ سال هست که هر دو دستم خوب شدن.
راه حل این مشکل فقط و فقط پماد کلوبتازول به همراه پماد AD هست اگر حالت زخم شدگی دارید چون در هنگام خارش شدید پوست باز میشه و بعد از اون زخم میشه.
به مدت ۳ ماه یا کمتر تا زمانی که از بین بره حساسیت باید استفاده کنید.
روش استفاده؛ به اندازه ای از پماد کلوبتازول روی خشکی بمالید که تمام سطح رو بپوشونه و مقدار کمی حتما روی پوست بمونه این کار رو در هنگام شب و قبل از خواب هر شب انجام بدید.بعد روی قسمت خشکی رو با نوعی از پلاستیک مثل دستکش یکبار مصرف برای دست یا برای جاهای دیگه از سلفون استفاده کنید طوری که کاملا مواد پماد تا صبح با لباس یا چیز دیگه ای تماس پیدا نکنه و از بین نره و اگر سوزش و زخم هم دارید در کنار کلوبتازول از پماد AD استفاده کنید و با پماد قبلی قاطی کنید و روی سطح بمالید.بعد از حدود ۲ تا ۳ ماه مشکل حل خواهد شد.
نکته مهم‌؛ به هیچ وجه چه االان و چه بعد از خوب شدن. از صابونهای معمولی چه ایرانی و چه خارجی استفاده نکنید و فقط از صابون گلیسیرینه استفاده کنید که ایرانی و خارجیش فرقی نمیکنه.
به هیچ عنوان از صابونهای مایع استفاده نکنید چون به شما نمیگن ولی برای پوست حساس به شدت مضر هستن.هنگام استفاده از مایع ظرفشویی حتما از دستکش استفاده کنید.
امیدوارم موفق باشید.
اگر سوالی بود به اینستاگرام من پیام بدید.
aala_arman