2777
2789
عنوان

تقریبا دوساله ذهنم بد درگیرشه

390 بازدید | 26 پست

بچه ها من بخاطر رفتار خیلی تابلویی ک جلوی کراش دو سال پیشم داشتم حس میکنم هم خودش هم خانوادش فهمیدن روش کراش داشتم 

و بعدش چون فهمیدم دوستمم پسررو میخواد من دیگه هیچی نگفتم

و الانم دیگه بهش حس خاصی ندارم

فقط دلم میخواد یکاری کنم اونم روم کراش بزنه و بهم اعتراف کنه بعد من قهوه ایش کنم فکر نکنه گلوم پیشش گیر کرده بوده میخوام بفمه همچین مورد خاصیم نیس

فکر اینکه خودمو تابلو کردم الان ۲ ساله شده خوره ی جونم حس میکنم غرورم له شده

چیکار کنم ک بیاد بگه 😭

من نه منم نه من منم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک کراشم گاوه😐رلم زدیم اینقد بی توجه بود قهر کردم

فک کنم گذاشت رفت کلا هعییییی تف تو این شانس

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐

دقیقا چیکار کردی

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

آخ فقط درکت میکنم ....من رفتم گفتم حسم رو بعد اون روز به روز بیشتر خودشو می گرفت و پرو شد منم ولش کردم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
اگه ممکنه بگو چی کار کردی جلوش

عین گاو زل میزدم بهش

وسط‌جمع بین این همه ادم یدفه فقط از اون سوال میپرسیدم اونم محل نمیذاشت😑

یا مثلا باهاش‌حرف‌میزدم بطور تابلوعی استرس دارم

باباشم نیشخند میزد😭

من نه منم نه من منم
آخ فقط درکت میکنم ....من رفتم گفتم حسم رو بعد اون روز به روز بیشتر خودشو می گرفت و پرو شد منم ولش کر ...

منم اگه‌بهش میگفتم ک قطعا کلا دیگه محل نمیذاشت

چرا واقعا بعضی از پسرا اینجورین چی فکر میکنن پیش خودشون

من نه منم نه من منم
 منم اگه‌بهش میگفتم ک قطعا کلا دیگه محل نمیذاشت چرا واقعا بعضی از پسرا اینجورین چی فکر میکنن پ ...

فقط میتونم بگم بی عاطفه ترینن

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر