2777
2789
عنوان

تقریبا دوساله ذهنم بد درگیرشه

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 26 پست
عین گاو زل میزدم بهش وسط‌جمع بین این همه ادم یدفه فقط از اون سوال میپرسیدم اونم محل نمیذاشت😑 یا م ...

در این حد 😅

خواهر قبل اینم گراش داشتی؟

بیخیال بابا خودتو شاد و شنگول نشون بده و دیگه باهاش خیلی معمولی رفتار کن

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
عین گاو زل میزدم بهش وسط‌جمع بین این همه ادم یدفه فقط از اون سوال میپرسیدم اونم محل نمیذاشت😑 یا م ...

واای عزیزم😑الان بهترین کار اینه که کاملا رفتارت عادی باشه نه اینکه بی توجهی کنی.اونجوری فکر میکنه هنوزم مهمه که بی محلی میکنی.کاملا عادی باش انگار نه انگار که اون وجود داره.یه جوری که اون دیگه برات مهم نیست و نادیده اش میگیری .ولی خیلی بیش از حد این کارو نکن که تابلو شه.اونوقت میفهمه برات تموم شده و محل سگ بهش نمیدی.این بدترین انتقام برای هرکسیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم از زبان مجازی امروزی بهم میخوره.

خدایی خودمم هرچی فکر کردم کلمه‌معادل و مناسب کراش‌پیدا نکردم ب جز نظر داشتن ک ازش خوشم نمیاد😐

من نه منم نه من منم
در این حد 😅 خواهر قبل اینم گراش داشتی؟ بیخیال بابا خودتو شاد و شنگول نشون بده و دیگه باهاش خیلی م ...

ن خداروشکر

اصن معمولی برخورد کردن یادم رفته دیگه اینقدر ک تابلو بودم همیشه😐

من نه منم نه من منم
 منم اگه‌بهش میگفتم ک قطعا کلا دیگه محل نمیذاشت چرا واقعا بعضی از پسرا اینجورین چی فکر میکنن پ ...

پسرها دوست دارن خودشون شکارچی باشن ،نه شکار

این قانون طبیعتِ عزیزم،وقتی قضیه برعکسش اتفاق میوفته اونا حس خوبی ندارن

پسرها دوست دارن خودشون شکارچی باشن ،نه شکار این قانون طبیعتِ عزیزم،وقتی قضیه برعکسش اتفاق میوفته او ...

کاش قبلا این چیزارو بلد بودم☹

من نه منم نه من منم
عزیزدلم😘😘😘فدای سرت برات تجربه شد منم تو سن 17یه همچین چیزی رو تجربه کردم😅 حس الانت رو میفهمم،ب ...

مرسی عزیزم بابت ارامشی‌ک بهم دادی و درکم کردی و از حس تنهاییم کم کردی🥺

امیدوارم حس خوبی ک بهم دادی توی زندگیت ب خودت برگرده🥰❤

من نه منم نه من منم
2790
2778
2791
2779
2792