2777
2789
عنوان

نسترن ای عشق من😍😍😍❤❤😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 23795 بازدید | 3743 پست

خب بروبچ بابای ❤💜

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله؟چیز دیگه ای باید بگم؟گفتم این بچه بازیا چیه تو سایت مد شد هی دوستای همو صدا میزنید قربون صدقه هم ...

مشکل تو چیه حالا؟؟؟

چرا حرصت میگیره؟؟؟

ناراحتی دیلیت کن اکانتو 

میتونیم تگ میکنیم 

https://harfeto.timefriend.net/16285020383657          .                                                                                         https://www.goftino.com/c/b9qlKv.                                   تا شقایق هست زندگی باید کرد....🌸۱۴۰۰/۰۸/۱۳ ۲۳:۴۳🌸.       قول دادیم 🍁🥰.                                                                           حلال ترین حلال زندگیم......🌸🌸🌸.                                        9999💙♾️.                                                                              میرسه ادم به ادم....ای کاش فرشته نبودی🌸🌸🌸
سلام عزیزم خوبی 😘چه ایده جالبی🥳

سلام مرسی فدات شم😘 شاعر عزیز چنتا شعر بگو چرا مثل قبل نیستی😂😂😂😂

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   
بله؟چیز دیگه ای باید بگم؟گفتم این بچه بازیا چیه تو سایت مد شد هی دوستای همو صدا میزنید قربون صدقه هم ...

سرمون تو لاک زندگی خودمون باشه لطفا😐😐😐❤

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
حالا برین جوابای دوستان رو بخونین فیض ببرین😁

کجا؟کدوم دوستان؟جو سایت خیلی بچگونه شده. برام مهم نیست کسی بیاد چی بگه . چند سال قبل اصلا این برنامه ها نبود . الان خیلی لوس بازی مد شده هی دوستاشونو تگ میکنن و جانم و قربانم و فدات بشم برا هم می نویسن.