2777
2789
عنوان

نسترن ای عشق من😍😍😍❤❤😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 23795 بازدید | 3743 پست
چه ربطی داشت😐😐😂 باور کور شدیم اینقدر سرمون تو پی دی اف و کلیپ و... بود  ۷ صبح باید پا میشد ...

مارم تعطیل کنن استادا نمرمونو بدن بریم والا دیگه جون نمونده برا درس خوندن🤦‍♀️😬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شد شد😂

اها 😐🤣❤

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
چطور اون موقعی ک تو تعطیل بودی دلت اومد  دل ما هم میااااااااد😝😝😝

بابا همش ۳ روز بودا اونم روز بعدش فاینال داشتم مجبور شدم بشینم برای اون بخونم ایش😂😂😂🤕🤕

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
مارم تعطیل کنن استادا نمرمونو بدن بریم والا دیگه جون نمونده برا درس خوندن🤦‍♀️😬

بشین تا تعطیل کنن     

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
 @yalda8555     @کاربر_51     @پیشوولی،     @کوالا77 & ...

سلام عزیزم خوبی 😘چه ایده جالبی🥳

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
مرسی عزیزم خوبم فداتشم کاش مجازی باشه😐

چرا ؟!😐

حضوری اگه همه باشن خوبه 🤣💃🏼

بدووووووو بروووووو  دیدمت با دمپایی ابری ،یکی خوردی😝😝😝😝

😶😶😂😂😝

منم میگذرونم دیگه   پریسا رو بگو بیاد اماده شین ببرمتون دور دور

نسترن بیاد منم میام😍😍

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   
2790
2778
2791
2779
2792