2821
2789
خيلى حس بديه    

اره، بخدا این کارایی که دوست پسر من می‌کنه آرزوی بقیه است ولی بازم عاشق نشدم، اصلا اینجا نمیتونم بگم چون میگن دروغ میگی همین امروز یه دیوونه تو یه تاپیک می‌گفت الکی میگم، می‌گفت اگه کسی اقامت فلان جارو داشته باشه براش میمیرن دخترا، من گفتم نه من دوست پسرم داره و من نمردم واسش و هنوز شک دارم که جواب مثبت بدم باور نمی‌کرد حالا بقیه کاراشو بگم کلا از سایت میندازنم بیرون   

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!
اره، بخدا این کارایی که دوست پسر من می‌کنه آرزوی بقیه است، اصلا اینجا نمیتونم بگم چون میگن دروغ میگی ...

منم همينطور ! چه شبيه هميم !!!!!

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اگه اذیت میشی جدا شو چون مشکلاتی که همسرت داره غیر قابل بخششه

حامی ندارم که حمایتم کنه 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
منم همينطور ! چه شبيه هميم !!!!!

واقعا؟؟؟ دلم خوش شد بخدا ، اونایی که میبینن از نزدیک میگن خرم، اونایی که دورن باور نمیکنن...

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!
نیاز به حمایت نداری به فکر اینده باش

وقتی خانوادم پشتم نباشن چیکاز میتونم بکنم

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
امضات چی میگه پس😐😐

تو امضام از خدا یه دختر و یه شوهر خواستم دیگه، شوهری که عاشقش باشم، چی میگه؟ همینو میگه دیگه!!

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز