2777
2789
عنوان

تزریق چربی

483 بازدید | 42 پست

کی تجربشو داره؟میخوام واسه یه جاییم انجام بدم خطرناک نباشه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
من دیروز زدم خاستم زیر چشم تنها بزنم دکترم گفت تو که تورم و نقاهتا داری پس گونه هاتم بزن الان رون پا ...

رون پاتو تازه زدی؟یعنی نزنم؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز زدم خاستم زیر چشم تنها بزنم دکترم گفت تو که تورم و نقاهتا داری پس گونه هاتم بزن الان رون پا ...

رون پاهم مگه میزنن چقد شر

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

چقدره نقاهتش؟ کلا چطوره؟ درد داره؟ تکرار میخواد؟

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
منم میخوام انجام بدم از چربی خود بدن میگیرن واسه صورت خیلی دوست دارم 😍

من واسه صورت نمیخوام

همون لحظه چربی رو میگیرن تزریق میکنن؟

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی   
رون پاهم مگه میزنن چقد شر

از چربی بدنشون گرفتن 😐😑

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
یعنی چی رون پاتو تازه زدی😂😂😂 چربی از رون کشیدن دیگه

اها فکر کردم میگی تو رونمم تزریق کردم

شما اصلا خوندی من چی نوشتم؟؟؟؟؟؟

بد نوشتی گلم منم همین  برداشتو کردم

از چربی بدنشون گرفتن 😐😑

اوه جدی از رون کشیدن به زیرچشم زدن🥺😭وایی چه دردناک چجوری میگیرن

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰