2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 42 پست
رو اعتماد به نفس آدم تاثیر میذاره 

ببین اینا رو به خدا کردن تو سر ما تا بی‌اعتماد به نفسمون کنن. کدوم مردی درگیر اینه مثلا اندام جنسیشو سفید کنه ولی اینجا تقریبا هر روز همچین تاپیکی میبینی که یه زن حالش از بدنش به هم میخوره.اونوقت اکثر مردا در حد شیو کردن موهای بدنشونم زحمت نمیدن به خودشون. 

ما نباید اسیر این بازیا بشیم. طبیعی زیباییم. الکی ایراد نگیر از خودت❤

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها  درسته متاهلی؟

بله

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
اره اونجا ک اسم نداره اخه

عزیزم اسم درستش ک س هست. اما نمیدونم چرا جامعه‌ی ما اسم طبیعی یه اندام رو فحش میدونه

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
عزیزم اسم درستش ک س هست. اما نمیدونم چرا جامعه‌ی ما اسم طبیعی یه اندام رو فحش میدونه

واقعا هیچی سر جاش میس تو این جامعه

دلم پر است!!! آنقدر پر ک گاهی اضافه اش از چشمانم می چکد!!!!
وااا چرا ؟؟؟ منظورت بوتاکس نیست ؟

نمیدونم دقیق چیه پوستش شل و ول شده

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

خخخخ اره اینو بگم ک میترکه تاپیک

شاید از اپیلاسیون باشه

نکردم تا حالا

من دیروز زدم خاستم زیر چشم تنها بزنم دکترم گفت تو که تورم و نقاهتا داری پس گونه هاتم بزن الان رون پا ...

عزیزم شما از کار تزیق چربیتون راصی هستین ؟ ترو هدا تجربتون رو بهم بگیننننننن 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی