2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 42 پست
شما اصلا خوندی من چی نوشتم؟؟؟؟؟؟

عزیزم جواب منو نمیدی؟

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزنی ب سینه ؟ ی پیچ اینستا هست از این کارها میکنه نمونه هاشو ببین

ن واژن 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
شما اصلا خوندی من چی نوشتم؟؟؟؟؟؟

متوجه منظورت نشدم گلم بد نوشتی گفتی رون پام دردناکه واینا من فک کردم پاتو زدی

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
ورم و تورم حدودا دو هفته ای هست بعد از دوماه باید یه ترمیم برم کلا تا چربی به اصطلاح جا بیفته طول می ...

موقع تزریق درد داره؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه‌ها بهترین راه واسه پر کردن گودی زیر چشم چیه؟ که هی ترمیم و اینکارا نخواد؟

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
مگه واژن رو چیکار میکنه 

یکم شل شده پوستش نمیدونم چرا

یکم شل شده پوستش نمیدونم چرا

عزیزم ایراد الکی نذار رو خودت. هیچ مشکلی نداره. شکل طبیعی واژن زیباست. واقعا واژن دیگه کار زیبایی نیاز نداره.

چرا انقدر این سالا همه گیر دادن به بدنشون و خودشونو دوست ندارن اصلا؟🙈

عزیزم ایراد الکی نذار رو خودت. هیچ مشکلی نداره. شکل طبیعی واژن زیباست. واقعا واژن دیگه کار زیبایی نی ...

رو اعتماد به نفس آدم تاثیر میذاره 

منظور از واژن قسمت بیرونی الت  تناسلیه؟ واژن ک داخله

اره اونجا ک اسم نداره اخه

دردش قابل تحمله ولی وقتی از بی حسی در بیاد داغونی خخخخ

بعدش عیب نداره شیاف میذاره آدم اون لحظه درد نداشته باشه