بچع ها من وقتی شبا یکم طول بکشع خوابم ببرع همش صدای قاشق و ظرف میاد از آشپزخونه یه بارم صدای محکم کوبیدن کابینت اومد کسی هم نبود تو آشپز خونه انگار یکی داره میگرده اونجا و خرابکاری میکنع بنظرتون جنه😟😟😟اخه آدمی نیست که خیلی ترسیدم اون شب بخاطر همین تلویزیونو روشن میزارم میخوابم دیر خوابم میبره از وقتی اون صداها میادد یک میرم جام ۴ خوابم میبره😭😭😭
خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.
دقيقاااااا مث من ولي تااومدم تواين تاپيك يادم افتاد قبلش يادم نبود😂
آره من هرچی ذکر بلدم خوندم ولی فقد خوابم برد من چندین بار اونطوری شدم
بیشعوربودن زمان و مکان نمیشناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله میدوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.
آره من هرچی ذکر بلدم خوندم ولی فقد خوابم برد من چندین بار اونطوری شدم
ایشالا از هممون دور شه برای همیشه☇☇😔🙏🙏
اول بگم چرا این تاپیکارو میزنید من واقعا از جن وحشت دارم والانم تنهام دوم اینکه یاد اون کاربر ...
واا😂😂😂😂😂عجب کاربری
گفتم عزیزم فقط میخاستم نظرا رو بدونم خودمم میترسم اینجا هر کسی میتونه نظرشو بحرحال ببخشید اگه ناراحتتون کردم ماچ😘
واا😂😂😂😂😂عجب کاربری گفتم عزیزم فقط میخاستم نظرا رو بدونم خودمم میترسم اینجا هر کسی میتونه نظرشو ...
ن ناراحت نمیشم منو واسه بچه دارشدن بردنم تو مرده شور خونه از رو مرده ردم کردن از اون روز کلا سیستمم ریخته بهم میترسم دست خودم نیس اسمش میاد حالم بد میشه
خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
ن ناراحت نمیشم منو واسه بچه دارشدن بردنم تو مرده شور خونه از رو مرده ردم کردن از اون روز کلا سیستمم ...
وای چرا از رو مرده ردت کردن
بیشعوربودن زمان و مکان نمیشناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله میدوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
ن ناراحت نمیشم منو واسه بچه دارشدن بردنم تو مرده شور خونه از رو مرده ردم کردن از اون روز کلا سیستمم ...
واااا چه کاریههه چرا خب😐😐تورو خدا اینجور چیزا خیلی بدن ما نباید انجامش بدیم هر کی میره سراغش حالش بد میشه من به شدت دوری میکنم فقط کمی میترسم 😐
واااا چه کاریههه چرا خب😐😐تورو خدا اینجور چیزا خیلی بدن ما نباید انجامش بدیم هر کی میره سراغش حالش ...
چرا میبرن آخه
///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///