2821
2789
عنوان

جن در شب🤔🙄

1749 بازدید | 156 پست

بچع ها من وقتی شبا یکم طول بکشع خوابم ببرع همش صدای قاشق و ظرف میاد از آشپزخونه یه بارم صدای محکم کوبیدن کابینت اومد کسی هم نبود تو آشپز خونه انگار یکی داره میگرده اونجا و خرابکاری میکنع بنظرتون جنه😟😟😟اخه آدمی نیست که خیلی ترسیدم اون شب بخاطر همین تلویزیونو روشن میزارم میخوابم دیر خوابم میبره از وقتی اون صداها میادد یک میرم جام ۴ خوابم میبره😭😭😭

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امشب همه جان اومدن سراغتان

همش تامین ترسناک منم کنجکاوووو

حالا میترسم برم دبل😓

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
تنهایی؟ 

نه بابا همه مامانم اینا تو هال میخوابیم خواهرمم هس

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

حالا میان میگن خطای گوش

اره اون نیس اتفاقا اون شب من و خواهرمم تا ۴ صبح خوابمون نبرد😐😐

هیچی نیس گلم،اون بخاطر شب بیدار موندن ،زودتر بخوابی بهتره

😕😕اخه خابم نمیبره😢😢

2790
2823
2791
2779
2792