2821
2789
عنوان

جن در شب🤔🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 156 پست
ی سنجاق بزن ب خودت قرانم بزار بالای سرت ولی وقتی خونه جن داشتخ باشه فایده نداره میان سراغت باز

جن نداره نه من فقط یه بار صدا شنیدم اونقدام نشنیدم که بگم حتمن جنی در کاره اما میگن بختک یه چیز علمیع و ربطی به جن و اینا نداره ثابت نشده هنوز

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جن نداره نه من فقط یه بار صدا شنیدم اونقدام نشنیدم که بگم حتمن جنی در کاره اما میگن بختک یه چیز علمی ...

علمو ول کن من هر وقت خونه مادرشوهرم بخابم میان سراغم از بس ک میره دعا و جادو میکنه خونش پره

لایک نکنید لطفا🙏
علمو ول کن من هر وقت خونه مادرشوهرم بخابم میان سراغم از بس ک میره دعا و جادو میکنه خونش پره

واقعن😐😐😢😢😭😂😂وای اخه جادو چیع خرافاته همش😑

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

من دارم ديشب هم مث خابو بيداري يادمه ك نميتونستم حرف بزنم و تكون بخورم

وااااای منم یکی دوروز پیش صبح زود شوهرم خواب بود داشتم خفه میشدم نمیتونستم صداش بزنم نمیتونستم جیغ بکشم دستامو نمیتونستم تکون بدم اصلا افتضاح داشتم خفه میشدم تو عالم خواب و بیداری بودم انگار چشام باز بود ولی خواب بودم

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
صداش نکن   شب بخیر.

شبتون بخیر منم برم بخابم دیر شد🤗🤗🤐🤐🤐دعام کنین راحت بخوابم و از شر بختک خلاص شم بچه ها ممنون شبتون پر ستارهههه☄☄☄🌠

وااااای منم یکی دوروز پیش صبح زود شوهرم خواب بود داشتم خفه میشدم نمیتونستم صداش بزنم نمیتونستم جیغ ب ...

دقيقاااااا مث من

ولي تااومدم تواين تاپيك يادم افتاد قبلش يادم نبود😂

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
یا اسطوخودوس کبیر

😂😂😂😂

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
خرافات چیه تو قرانم هست  من کتاب دعا نویسا رو دیدم خیلی وحشتناکه

دعا نویسی نمدونم والا من که سمت چیزای ترسناکک نمیرم اصلا چون آدم خیلی حساسیم ممکنه دیوانه شم باید مراقب خودم باشمممم😕😕😕😲😂😂😁

برگ ریزون شدم 😭

ولش ساندویچتونو بخوریننن فک نکنین به این چیزا دیگه از این تاپیکا نمزنم🤐😂😂😂😂😍😘😘😘بوس به همگییی🤗🤗

برگ ریزون شدم 😭

مگه هنوز چیزیم مونده بهت ک بخواد بریزع🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز