بچع ها من وقتی شبا یکم طول بکشع خوابم ببرع همش صدای قاشق و ظرف میاد از آشپزخونه یه بارم صدای محکم کوبیدن کابینت اومد کسی هم نبود تو آشپز خونه انگار یکی داره میگرده اونجا و خرابکاری میکنع بنظرتون جنه😟😟😟اخه آدمی نیست که خیلی ترسیدم اون شب بخاطر همین تلویزیونو روشن میزارم میخوابم دیر خوابم میبره از وقتی اون صداها میادد یک میرم جام ۴ خوابم میبره😭😭😭
خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وايي ي كاري بكن خو شوهرمم ي بار اينجوري شد من مردمو زنده شده تاصبح بالاسرش نشستم نخابيدم چقد ...
به مامانم میگه باور نمیکنه فک میکنه چرت و پرت میگم دوست دارم با یع مشاور حرف بزنم خسته شدم واقعن خسته شدمم با ترس میخابم😐😐😐😐😐😭😭
خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.