2821
2789
عنوان

جن در شب🤔🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 156 پست
😔😔😔😔😔😔من الان نزدیک یه ساله اینجوری شدممم و خواب ندارمم😢😢

وايي ي كاري بكن خو 

شوهرمم ي بار اينجوري شد من مردمو زنده شده تاصبح بالاسرش نشستم نخابيدم چقد ايه الكرسي خوندم

البت براي من اتفاق ترسناك زيادافتاده ك ديدمشون حتي

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم پیشگو ک نبستم فقط یه علاقه مند ب ماورا طبیعه هستم 😂ک یه گربه داره همین 🙂

منم خيلي دارم اذيت ميشم اخه چندبار ديدم و حس كردم

كمك خاستم براي اولين بارازكسي

ب هر حال ببخشيدريپلي كردم

وايي ي كاري بكن خو  شوهرمم ي بار اينجوري شد من مردمو زنده شده تاصبح بالاسرش نشستم نخابيدم چقد ...

به مامانم میگه باور نمیکنه فک میکنه چرت و پرت میگم دوست دارم با یع مشاور حرف بزنم خسته شدم واقعن خسته شدمم با ترس میخابم😐😐😐😐😐😭😭

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

به مامانم میگه باور نمیکنه فک میکنه چرت و پرت میگم دوست دارم با یع مشاور حرف بزنم خسته شدم واقعن خست ...

اره هركاري ميتوني بكن براي سلامت روح خودت

نفس تنگی نداری

نه بعضی موقات فقط احساس خفگی میکنم😥😥گربتون جنه؟🤐🤐

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

منم خيلي دارم اذيت ميشم اخه چندبار ديدم و حس كردم كمك خاستم براي اولين بارازكسي ب هر حال ببخشيد

تا جایی ک من ۱۰ ساله دارم تحقیق میکنم از هررررر منبعی ک تو فکرشو کنی شبا جاهایی رفتم ک حتی تصورشم دردناکه 

ولی ببین تا اذیت نشن اذیت نمیکنن مطمعن باش 

اونا بی ازارن مثل گربه ها میترسن ولی اذیت شن اذیت میکنن مثل ما🙂

به مامانم میگه باور نمیکنه فک میکنه چرت و پرت میگم دوست دارم با یع مشاور حرف بزنم خسته شدم واقعن خست ...

ی سنجاق بزن ب خودت قرانم بزار بالای سرت ولی وقتی خونه جن داشتخ باشه فایده نداره میان سراغت باز

لایک نکنید لطفا🙏
اره هركاري ميتوني بكن براي سلامت روح خودت

اره باید یه فکری بکنم اینجوری نمیشه ادامه داد😔😊😘👌

تا جایی ک من ۱۰ ساله دارم تحقیق میکنم از هررررر منبعی ک تو فکرشو کنی شبا جاهایی رفتم ک حتی تصورشم در ...

پس چراخودشونو نشون دادن ب حالت روح اعضاي خانواده😐