2821
2789
عنوان

جن در شب🤔🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 156 پست
چرا میبرن آخه

نمدونم نشنیده بودم تالا حالم بد میشه راجب این چیزا فک میکنم ارزش نداره دنیامونو با این ترسا خراب کنیم ولش 😞😞😭

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فقط 20 سالمه 😢

دیگ امشب رو نمیتونم بخوابم اسمش اومد دلم شور میزنه

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
عجب

آره من فوق العاده شجاع بودم میگفتم چی میشه ببینمشون ولی بعد حامله شدنم عین چی میترسم

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
من خودم دلم نمیخواد انجام بدم به خاطر بچه هرکاری کردم اما همش بی فاید الان دیگ سخت محتاج معجزم

بچه دار نشدین بازم؟اخه اون کار درستم نبود من میخام براتون هر چه زودتر فقط به خدا پناه ببرین این خرافه ها چیع 😯❤❤❤

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

من فقط 20 سالمه 😢 دیگ امشب رو نمیتونم بخوابم اسمش اومد دلم شور میزنه

اسم کی اومد؟

من فقط 20 سالمه 😢 دیگ امشب رو نمیتونم بخوابم اسمش اومد دلم شور میزنه

وای سنی ام نداری بخوای بچه دار بشی

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
جن😢😢😢😢😢

اها فک نکن بهش ولش تو روخدا سرگرم کنین خودتونو تلویزیونو روشن بذارین مثل من 🤗ببخش بحرحال ناراحت شدمممم 😐

اها فک نکن بهش ولش تو روخدا سرگرم کنین خودتونو تلویزیونو روشن بذارین مثل من 🤗ببخش بحرحال ناراحت شدم ...

اشکالی نداره 

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
6 ساله منتظرم

😮😮😮😮برا چی واجبه مگه زود ازدواج کردین؟😐

😮😮😮😮برا چی واجبه مگه زود ازدواج کردین؟😐

خانواده شوهرم بچه میخوان بله 14 سالم بود ازدواج کردم

خانواده شوهرم بچه میخوان بله 14 سالم بود ازدواج کردم

اهاا🙁ایشالا زودتر اتفاق خوب بیفته واستون🤗😇😇

6 ساله منتظرم

چقد زود ازدواج کردی