2777
2789

هی بدوش انقدر بدوش تا شیر خوب بیاد و غلیظ واسه مقوی شدنشم چیزابی گرمی بخور شاهدونه بخور اب هویج و ماهیچه و چای کم رنگم زیادش میکنه

اون الان کوچیکه پسرا خنگن چندبار امتحان کن میگیره سینتو ولی دخترا بلا و زرنگن میفهمن🤦🏻‍♀️😂

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
هی بدوش انقدر بدوش تا شیر خوب بیاد و غلیظ واسه مقوی شدنشم چیزابی گرمی بخور شاهدونه بخور اب هویج و ما ...

راست میگی قطره شیر افزا هم بخرم بریزم تو چایی خوبه نه ؟؟

البته شیر میاد با اینکه خیلی خشک کن خوردم اما شوره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هی بدوش انقدر بدوش تا شیر خوب بیاد و غلیظ واسه مقوی شدنشم چیزابی گرمی بخور شاهدونه بخور اب هویج و ما ...

عجب بابا عجب ، دختر خواهرشوهره من تا ۸ ماهگی هرکی سینه مینداخت دهنش میخورد پسرش لب نمیزد دوقلو بودن☹☹☹

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
راست میگی قطره شیر افزا هم بخرم بریزم تو چایی خوبه نه ؟؟ البته شیر میاد با اینکه خیلی خشک کن خوردم ...

قطره شیر افزا و عرق رازیانه خیلی خوب بود برا من دلسترم خوب بود قطره رو بریز تو اب هویج بخور

عجب بابا عجب ، دختر خواهرشوهره من تا ۸ ماهگی هرکی سینه مینداخت دهنش میخورد پسرش لب نمیزد دوقلو بودن☹ ...

والا من از قدیمی ها شنیدم پسر خنگه دختر بلا

من خواهرشوهرم تا۶ ماهگی بهش شیر میداد میخورد ولی دختر اون نه اصلا سینمو نگرفت اخه باهم زایمان کردیم همسنن بچه هامون

یا مثلا شیشه نگرفت دخترش ولی پسرمن هم شیرخودمو میخورد هم شیشه