شارن مدیر استارتر عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 89 عنوان شیردهی 67 بازدید | 5 پست دوستان من دوازده روز شیر ندادم بعد که شیر ام یکم دوشیدم دادم پسرم دو تا میک زد نخورد خودم یکم مزه کردم شور بود چکار کنم مثل اولش بشه کمکم کنید اگه میدونین 1399/09/19 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamiii_arsam عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 7983 هی بدوش انقدر بدوش تا شیر خوب بیاد و غلیظ واسه مقوی شدنشم چیزابی گرمی بخور شاهدونه بخور اب هویج و ماهیچه و چای کم رنگم زیادش میکنهاون الان کوچیکه پسرا خنگن چندبار امتحان کن میگیره سینتو ولی دخترا بلا و زرنگن میفهمن🤦🏻♀️😂 مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
شارن مدیر استارتر عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 89 هی بدوش انقدر بدوش تا شیر خوب بیاد و غلیظ واسه مقوی شدنشم چیزابی گرمی بخور شاهدونه بخور اب هویج و ما ... راست میگی قطره شیر افزا هم بخرم بریزم تو چایی خوبه نه ؟؟البته شیر میاد با اینکه خیلی خشک کن خوردم اما شوره
دلسترانگورقرمز عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 7633 هی بدوش انقدر بدوش تا شیر خوب بیاد و غلیظ واسه مقوی شدنشم چیزابی گرمی بخور شاهدونه بخور اب هویج و ما ... عجب بابا عجب ، دختر خواهرشوهره من تا ۸ ماهگی هرکی سینه مینداخت دهنش میخورد پسرش لب نمیزد دوقلو بودن☹☹☹ چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
mamiii_arsam عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 7983 راست میگی قطره شیر افزا هم بخرم بریزم تو چایی خوبه نه ؟؟ البته شیر میاد با اینکه خیلی خشک کن خوردم ... قطره شیر افزا و عرق رازیانه خیلی خوب بود برا من دلسترم خوب بود قطره رو بریز تو اب هویج بخور مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
mamiii_arsam عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 7983 عجب بابا عجب ، دختر خواهرشوهره من تا ۸ ماهگی هرکی سینه مینداخت دهنش میخورد پسرش لب نمیزد دوقلو بودن☹ ... والا من از قدیمی ها شنیدم پسر خنگه دختر بلامن خواهرشوهرم تا۶ ماهگی بهش شیر میداد میخورد ولی دختر اون نه اصلا سینمو نگرفت اخه باهم زایمان کردیم همسنن بچه هامونیا مثلا شیشه نگرفت دخترش ولی پسرمن هم شیرخودمو میخورد هم شیشه مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻