شما تجربشو دارین دوست عزیز میشه بیشتر بگین ؟ الان یه نوبت زدیم ولی خارش داریم باز هم یعنی نوب ...
من پزشکم تجربه ندارم تمام پتوها و ملافحه ها رو با اب داغ بشوریو و تو افتاب پهن کنید لباسایی که زیاد تنتون بود تا دو هفته تو پراستیک بذارید گره بزنید بیرون باشه حموم هم میتونه خارشو کم کنه ذیگه همون لیمدان که زدین با اگه گیرتون اومد قزص ایورمکتین چهارتا این هفته چهارتاشو هفته بعد بخورید
عزیزم یکی از اطرافیان ما گرفته بود...هر روز دوش بگیرید با آب ولرم.آب داغ بدتر میکنه.دمای خونه گرم نباشه زیاد گرما بدتر میکنه.اصلا نخارونید اگه خارش گرفتید دستتون رو اب سرد بزنید بمالید به جای خارش.حتما حتما حتما متخضص پوست برید.هر روز هر روز ملافه لباس ایناتونو بندازید تو اب جوش
ما دارو استفاده کردیم پریشب دیشب باز هم خارشمون شروع شد از چیه این لعنتی ؟ همه موارد و رعایت میکنم دوش هر روز . تعویض لباس هر روز . بابا به خدا من آدم وسواسی ام از یه آدم کثیف که اومد خونمون گرفتیم دارم روانی میشم اگه باز هم کسی تجربه داره بگه
من ک هنوز درگیرم ولی استرس نداشته باش خودت و هرکس تو خونه هست تو یه شب همزمان پماد نرمترین و اگه بتونی قرص ایورمکتین گیر بیاری نفری سه تا دونه بخورید همون شب و همزمان پماد رو از زیر گوش تا کف پا همه جا زیاد بمالید صبح دوش بگیرید هفته بعد مجدد بزنید لباسارو پتو ملافه با آب داغ شصت درجه بشور و اتو کن تشک تخت فرشارو مبلا رو اسپری پرمتین بزن و جاروبرقی بکش کیسه رو بنداز دور برای خارش قرص هیدروکسی زین بیست و پنج یا سیتریزین ده هفته اول خارشا شدید میشه بعد هفته دوم تا یک ماهم خارش هست کم و بیش جوشاش چه شکلیه؟
عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم