2777
2789
عزیزم گال واگیریه.از خاکو خولو پشهه ام میاد.شاید از یه ادم دیگه گرفتید.باید لباساتونو پتو هرچی اسفاد ...

از یه آدم لعنتی گرفتیم الان من چیکار باید بکنم همه چیو که نمیتونم ببندم چیزای دم دستیمونو جمع کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تجربشو دارین دوست عزیز میشه بیشتر بگین ؟  الان یه نوبت زدیم ولی خارش داریم باز هم یعنی نوب ...

من پزشکم تجربه ندارم تمام پتوها و ملافحه ها رو با اب داغ بشوریو و تو افتاب پهن کنید لباسایی که زیاد تنتون بود تا دو هفته تو پراستیک بذارید گره بزنید بیرون باشه حموم هم میتونه خارشو کم کنه ذیگه همون لیمدان که زدین با اگه گیرتون اومد قزص ایورمکتین چهارتا این هفته چهارتاشو هفته بعد بخورید

عزیزم یکی از اطرافیان ما گرفته بود...هر روز دوش بگیرید با آب ولرم.آب داغ بدتر میکنه.دمای خونه گرم نباشه زیاد گرما بدتر میکنه.اصلا نخارونید اگه خارش گرفتید دستتون رو اب سرد بزنید بمالید به جای خارش.حتما حتما حتما متخضص پوست برید.هر روز هر روز ملافه لباس ایناتونو بندازید تو اب جوش

ما دارو استفاده کردیم پریشب دیشب باز هم خارشمون شروع شد از چیه این لعنتی ؟ همه موارد و رعایت میکنم دوش هر روز . تعویض لباس هر روز . بابا به خدا من آدم وسواسی ام از یه آدم کثیف که اومد خونمون گرفتیم دارم روانی میشم اگه باز هم کسی تجربه داره بگه  

سلام دوست عزیز..وای از این گال لعنتی که دوسال پدره منو خانوادمو دراورد.لعنتی هرچی بیمارستان دکتر میر ...

سلام مبشه اسم دكتري كه مداواتون كرد رو بگيد لطفا،افسرده شدم از اين بيماري و هرچي دكتر ميرم خوب نميشه

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️
ما دارو استفاده کردیم پریشب دیشب باز هم خارشمون شروع شد از چیه این لعنتی ؟ همه موارد و رعایت میکنم د ...

سلام عزیزم میشه جوابمو بدی ما دیشب پرمترین پمادشو زدیم خارشمون بیشتر شد چکار کردین برا گال 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
عزیزم یرا گال چی کردین خوب شدین 

من ک هنوز درگیرم ولی استرس نداشته باش خودت و هرکس تو خونه هست تو یه شب همزمان پماد نرمترین و اگه بتونی قرص ایورمکتین گیر بیاری نفری سه تا دونه بخورید همون شب و همزمان پماد رو از زیر گوش تا کف پا همه جا زیاد بمالید صبح دوش بگیرید هفته بعد مجدد بزنید لباسارو پتو ملافه با آب داغ شصت درجه بشور و اتو کن تشک تخت فرشارو مبلا رو اسپری پرمتین بزن و جاروبرقی بکش کیسه رو بنداز دور برای خارش قرص هیدروکسی زین بیست و پنج یا سیتریزین ده هفته اول خارشا شدید میشه بعد هفته دوم تا یک ماهم خارش هست کم و بیش جوشاش چه شکلیه؟ 

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم