2777
2789
عزیزم برا گال چی کردین تو رو خدا ج بدین 

هذچی نمیتونی بشوری اسپری بزن داخل کفشا کیفا اگه نمیتونی تو کیسه زباله مشکی درشو گره بزن تا دوهفته بمونه 

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم
من ک هنوز درگیرم ولی استرس نداشته باش خودت و هرکس تو خونه هست تو یه شب همزمان پماد نرمترین و اگه بتو ...

عزیزم چند ماه درگیری ؟؟رفتم فوق تخصص پوس بهم یه پماد دستی داده یاستریزین امروز روز چهارم که میزنم ولی خارشم بدتر شده بجای بهتر نمیدونم بنظرتون ممکن هفته اول زیاد بشه بعد کم شه پماد وازلین انگار توشه .یعنی شما دقیقا هنوز مثل روزا اولین 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک هنوز درگیرم ولی استرس نداشته باش خودت و هرکس تو خونه هست تو یه شب همزمان پماد نرمترین و اگه بتو ...

دون دون قرمز بعد اینقدرمیخاره دوست دارم گریه کنم افسرده شدم میگم شایددیگه خدب نشم 

عزیزم چند ماه درگیری ؟؟رفتم فوق تخصص پوس بهم یه پماد دستی داده یاستریزین امروز روز چهارم که میزنم ول ...

اون وازلین گوگرده بهت داده عالیه فکر کنم چهار شب باید بزنی یا بیشتر هفته اول افتضاح  زیاد میشه

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم
اون وازلین گوگرده بهت داده عالیه فکر کنم چهار شب باید بزنی یا بیشتر هفته اول افتضاح  زیاد میشه

مرسی عزیز دلم که جواب دادی الان شما خودتون چطورین خارشتون رفته ؟دقیقا من فقط چند دونه داشتم الان وحشناک شده وحشت کردم 

مرسی عزیز دلم که جواب دادی الان شما خودتون چطورین خارشتون رفته ؟دقیقا من فقط چند دونه داشتم الان وحش ...

نم

من حساسیت وحشتناک گرفتم مدام کهیر میزنم اسپری پرمتین داروخانه داره نترس بترسی مثل من دورت طولانی میشه من خارش ندارم فقط کهیر. میزنم با هرچیزی ببین تا یک ماه خارشا هست تازه بعدش کمتر میشه 

نم من حساسیت وحشتناک گرفتم مدام کهیر میزنم اسپری پرمتین داروخانه داره نترس بترسی مثل من دورت ط ...

مرسی قربونت بشم انشالله شما هم زودتر خوب شین پس میرن اینجوری نیست که بمونن اخه تو نت خوندم طرف ۱ سال هم داشت وحشت کردم 

مرسی قربونت بشم انشالله شما هم زودتر خوب شین پس میرن اینجوری نیست که بمونن اخه تو نت خوندم طرف ۱ سال ...

نه گلم درمانش دو هفته هست فقط با کسی رفت و آمد تماسی نداشته باشید لباساتو با آب داغ بشور اتو کن یا بریز تو کیسه زباله سیاه دو هفته بمونه هفته اول خارش خیلی شدید میشه با صابون گوگرد بشور خودتو پماد کورتانیتون عالیه هم جوشارو خشک می‌کنه همخارش کم میشه خوب شدی لیفتو بنداز دور مریضی سختی نیست دردسرش بخاطر شستشو زیاده الآنم زیاد شده نمیدونم چرا 

هفته اول پماد میزنی خود حشره ها میمیرن هفته دوم تخماشون شما از کجا گرفتی 

نه گلم درمانش دو هفته هست فقط با کسی رفت و آمد تماسی نداشته باشید لباساتو با آب داغ بشور اتو کن یا ب ...

باورت میشه شب که میشه خار ش خودم همسرم که بیشتر میشه گریم میگیره میگم خوب نمیشیم دو دست فقط لباس گذاشتم تو پذیرایی فقط همونا رو می پوشیم اتو میکنم .شوهرم کارش تو بیابون همکارش چند وقت خارش داشت ولی میگفت حساسیت  که بعدا متوجه شد گال اما نمیگفت به بقیه  اینا تو بیابون اصلا رعایت نمیکنن روی رختخوابای هم میخوابن کلا نظافت صفره اونجا .شوهرم گرفت چند روز بعدش من مبتلا شدم‌

باورت میشه شب که میشه خار ش خودم همسرم که بیشتر میشه گریم میگیره میگم خوب نمیشیم دو دست فقط لباس گذا ...

آره دیگه بیشتر تو خاک هست این انگل نترس خوب میشی فقط باید شوهرت رختخواب اونجاروهم بندازه بره اونجارم  ضدعفونی کنن وگرنه باز میگیرن الان بهتری؟

ها