2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 43 پست
واه ولشون من از الان میخوان بازی در بیارن

من ول کردم خانوادش همش ما رو اذیت میکنن اخه عزیزم توی یک ساختمون باهاشون زندگی می کنیم میترسم مادرش اخر نفرین کنه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ول کردم خانوادش همش ما رو اذیت میکنن اخه عزیزم توی یک ساختمون باهاشون زندگی می کنیم میترسم مادرش ...

واش کن نفرین نا حق نمیگیره

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
از الان که هنوز چیزی نشده طلبکارن؟! نترس بخاطر نفرین اون برات زحمتی نکشیده که حقی به گردنت داشته باش ...

راستش گفت اخر خودکشی میکنع بخداا میترسم ادم چجوری تو یک جلسه عاشق میشه

ازاد مغازه دارع اجیل فروشی 

چه خوب. کجایین. آدرس بده من بیایم جای شما بشینم😁

مغازه اجیلی فروشی  مال خودش که نیست کارگره؟؟

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

سطح خانواده شما بالاتره یا اونا؟

سطح خانواده ما من پدر و مادرم دکترا دارن فرهنگی هستن ولی اون همه خونوادش دیپلمن من به این چیزا اهمیت نمیدم حقوقش برام مهم بود

راستش گفت اخر خودکشی میکنع بخداا میترسم ادم چجوری تو یک جلسه عاشق میشه

این حقه همشونه گول نخور گلم زندگیتو خراب نکن جز خودت کسی به فکرت نیست و حاضرم نمیشه برات خودکشی کنه مطمئن باش

چه خوب. کجایین. آدرس بده من بیایم جای شما بشینم😁 مغازه اجیلی فروشی  مال خودش که نیست کارگره؟؟

به نام پدرشه مغازه ولی اون کار میکنه پدرش کار دیگع داره

به نام پدرشه مغازه ولی اون کار میکنه پدرش کار دیگع داره

آجیل فروشی  بیشتر از  ۲ میلیون دریمارن ها. جای پیش رفتم داره.... 

اگه من شوهرم مغازه چیز خوارگی داشته باشه  سریع بر شکست میشه 😂😂

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

سطح خانواده ما من پدر و مادرم دکترا دارن فرهنگی هستن ولی اون همه خونوادش دیپلمن من به این چیزا اهمیت ...

به نظرم هنوز صبر کنید و محکم جلوشون وایسید. چون به نظرم هنوز احتماش زیاده که برای شما خواستگارای بهتر بیاد

به نظرم هنوز صبر کنید و محکم جلوشون وایسید. چون به نظرم هنوز احتماش زیاده که برای شما خواستگارای بهت ...

من اصلا انقدررر دلسوزم کسی گریه کنه زود دلم میسوزع برای همین نمی تونم جلوشون وایستم