نباید این کارو کنی اول گناه داره بچه ۷ ماهه ب بالا میفهمه دوم خطر داره .کیسه ابت پاره میشه . س ...
دکترم گفت اگه لکه بینی نداشتی یا مشکل دیگه ای نبود تا اخر زایمان میتونی نزدیکی کنی خیلیام میگن نزدیکی باعث میشه دهانه رحم نرم بشه و واسه زایمان طبیعی خوبه!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دکترم گفت اگه لکه بینی نداشتی یا مشکل دیگه ای نبود تا اخر زایمان میتونی نزدیکی کنی خیلیام میگن نزدیک ...
ولی من شنیدم صرر داره و گناهم داره اصن بچع بزرگ شده این چیزا اثر میزاره روشون . دیگه رعایت کنید عزیزم تا ایشالله ختم ب خیر بشه.من الان ۳ ماهم هست زایمان کردم ولی کاری نمیکنم ادیت میشم. ۹ ماهم بار داریم شده ۱ سال
بچه هیچی از رابطه نمیفهمه جز هورمون اکسی توسین که وقتی مادر ارضا بشه وارد جریان خونش میشه و این هورمون شادیه فقط بچتونو شاد میکنه رابطه در ماه اخر بارداری اگه بارداری پرخطری نیست فایده هم داره