2777
2789
ممنونم خیلی لطف کردی  میشه به جای شکم بند گن بپوشم؟

هرچیزی که کمترتون رو نگه داره اونم به جهت این گفتم که خودتون گفتید وزن بالا دارید نمیتونید رو پاها بایستید و پیاده روی یادتون باسه درکناررژیم باید باسه و اینکه بدون وقفه چون ایستادن کمر درد میاره با کفش سه سانت 

ن دارومصرف نمیکنم.اره خداروشکرشیرم خوبه.

با فرض اینکه رشد کودکتون خوبه و غذاهای کمکی شروع میشه بله میتونید و ما قراره سالم خوری کنیم ما نمیخوایم رژیم های یه ماه و دوماهه بگیریم اینا گذراست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه لطف کنید به منم کمک کنید

سی و یک سالمه

قدم ۱۶۹ وزنم ۶۸ بود که با کالری شماری و پیاده روی الان ۶۰ کیلو شدم میخوام ۵۹ بشم که تثبیت کنم

ولی دلم میخواد شکمم تخت بشه که نمیشه که نمیشه

ضمنا در حال اقدام به بارداریم

🌷
هرچیزی که کمترتون رو نگه داره اونم به جهت این گفتم که خودتون گفتید وزن بالا دارید نمیتونید رو پاها ب ...

آهان ممنونم عزیز 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

این تاپیک بازه برای سوالات کلی ومن تاجایی که دانش و تجربه ام اجازه بده کمکتون میکنم و باید فعلا برم سوالاتتون رو دوباره دوباره تو تایم های بعدی بفرستید 

افرین تبریک میگم خوب سوالتون چیه

ممنونم عزیزرم

میخوام شکمم تخت بشه چکار کنم؟

و اینکه دیگه از کالری شماری خسته شدم چند وقته کنار گذاشتمش اما میترسم بازم وزنم برگرده، چکار باید بکنم که به وزن سابقم برنگردم؟

🌷
میشه لطف کنید به منم کمک کنید سی و یک سالمه قدم ۱۶۹ وزنم ۶۸ بود که با کالری شماری و پیاده روی الان ...

رژیمتون خوب بوده ۵۸ خوبه براتون تا ۶۰ ثبات وزن مهمه کالری سماری خوبه اما چی خوردید ؟روزی چند کیلوکالری خوردید ؟

عزیزان سوالاتتون رو جواب میدم درحد توان و دانشم به طور کلی ..به جهت روزهای کرونایی و اقتصاد نابه سامان و هم چنین معظل این روزهای خانوم ها سعی میکنم تا حدتوان وقت بزارم اما برای رژیم نویسی و مشاوره درخواست دوستی بدید 

رژیمتون خوب بوده ۵۸ خوبه براتون تا ۶۰ ثبات وزن مهمه کالری سماری خوبه اما چی خوردید ؟روزی چند کیلوکال ...

خیلی دلم میخواد ۵۸ بشم ولی واقعا دیگه خسته شدم و از اینم میترسم که صورتم خیلی لاغر بشه اگه بیشتر کم کنم

آخرین باری که خودم رو وزن کردم۵۹/۳۵۰ بودنم من حدودی گفتم ۶۰ که حد بالا رو گفته باشم

هیچ رژیم خاص و مشخصی نبود بطور کلی سعی میکردم چیزای پرکالری نخورم یا خیلی کم بخورم مثل شیرینی و بستنی و .... 

در هفته هم چند روز تو هفته برنج میخوردم چند روزم برنج حذف بود یک روز تو هفته هم کالری نمیشمردم و آزاد بودم

فقط هر چی میخوردم کالریشو حساب میکردم با برنامه مانکن و کرفس

حدودا ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ کالری

🌷
خیلی دلم میخواد ۵۸ بشم ولی واقعا دیگه خسته شدم و از اینم میترسم که صورتم خیلی لاغر بشه اگه بیشتر کم ...

شما در طول رژیمتون مجاز به ۱۴۰۰ تا بودید ولی الان برای ثبات وزن مثلا ۵۹ کیلو حدود ۱۸۰۰ کالری باید بخورید ...دیگه الان دستتون اومده کالریها تقریبا چشمی هم باید بفهمید تا ۱۸۰۰ تا بخورید عزیزم شکم تخت اگر منظور تا زیر نافه که باید بدونید اخرین جایی هست که لاغرمیشه وبا دوتا وزنه سبک کاملا جمع میشه به مرور زمان طبعتون روبه گرمی بره و اینکه اب ولرم زیاد مصرف کنید ونهایتا یه روز در هفته مثل پنج شنبه ها اف باشید تا بدن روبه قحطی نره الان شما بدنتون دربهترین حال ممکنه 

من سه ماهه زایمان کردم بچه شیر میدم تو دوران شیردهی میشه رژیم گرفت؟ 

سلام، عزیزم، از 3 ماه بعد از زایمان می تونی رژیم بگیری 

البته رژیم شیردهی حتما زیر نظر پزشک 

بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

خیلی دلم میخواد ۵۸ بشم ولی واقعا دیگه خسته شدم و از اینم میترسم که صورتم خیلی لاغر بشه اگه بیشتر کم ...

کالری شماری هم اصول داره اینکه چی بخوریدو کالری حساب کنید که گرسنه نشید 

مشاوره تخصصی هم میدین؟میشه باهاتون تماس بگیرم؟ الان مشغول به کار هستین؟من خیلی ذهنم دیشب درگیر این ب ...

بله با توجه به کرونا و شرایط اقتصادی هم وطنانم حتما کمک میکنم درخواست بدید 

من با رژیم شیر و خرما میانوعده میوه آجیل میخورم و شام هم مرغ یا گوشت یا ماهی و تخم مرغ اپز میخورم&nb ...

رژیم های موقت هست درواقع بدن رو با هزارکالری دارید میبرید جلو ...رژیم شیر خرمایی کهذسما میگید و من قبول ندارم درواقع هروعده یک لیوان شیر با ده تا خرماست  همین تا گنددروز بعد یه سری چیزا اضافه میشه و کم میسه