2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از 75تو 4ماه به 64رسیدم الآنم 4روزه رژیم شیرو خرما گرفتم شدم 62 اگه خدا بخواد رژیمو تا وزن 60ادامه میدم بعدش با سالم خوری و کم خوری خودمو به 53میرسونم  هر چند وقت یه بار یه شوک بدید به بدنتون بد نیس 

من بهتوت درخاست میدم لطفا قبول کنین  تو تایم بیکازی باهاتون صحبت کتم هزینش چقده عزیزم؟

من قصدم فقط و فقط کمک بود خداشاهده به سبب کرونا و بیکاری هموطنام و هزینه های گزاف داروهای تقلبی ونهایتامشکلات این روزهای قرنطینه و چاقی خانومها چو

گفتم تو تایم فراغت کمکی کرده باشم همین 

ولی  نوشتن رژیم و سوالات تخصصی جاش اینجا نیس 

وزنه رو باید باسرعت بزنم یا اهسته؟و چی نخورم ک بازوهام لاغربشه؟

اول اینکه باید به وزن هدف برسیم بعد قضاوت کنیم چون بازوها اخرین جاس برای لاغری و بعد اینکه کاملا بدونیم چی مبخوریم و چی باید بخوریم و اینمه وزنه اگر باسرعت پایین زده بشه چاق میکنه بدتر و باید تعداد بالا و با سرعت بالا و درست زده بسه که اسیب هم نزنه 

گذشته ها تموم شده الان کفتم ببندید که فشارکمتری روپاهاتون بیاد راه برید حرفای من حرفای مطالعات زیادم ...

ممنونم خیلی لطف کردی 

میشه به جای شکم بند گن بپوشم؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲