2821
2789
عنوان

انشا😭😁😁😁بیاین🤐

482 بازدید | 40 پست

بچه ها سلام

لطفا لفطا لطفا 

هر کی در مورد چگونه بهشتی شویم قبلا انشایی نوشته که از اینترنت نباشه و دلنوشته های خودش باشه یا الان اگه بنویسه بچه ها مغزم نمیکشه خواهشااا یکم کمک کنین بگین ممنون میشم نمدونستم از کی کمک بگیرمممم.باید فردا صبح بدم  بوس بهتون😐😘❤

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

چگونه بهشتی شویم؟؟؟

کلاس چندمی؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در چ حد میخوای؟! 

من دس ب قلمم خوبه

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
در چ حد میخوای؟!  من دس ب قلمم خوبه

عاشقتم فدات شممممم😢😢😍

در حد خوب ممنونت میشم البته اگه میخایییی😘😘

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

بنام خدا  چگونه بهشتی شویم اسمت فرشته باشه بچه اردیبهشتم باشی بهشتی میشی😛💃

اردیبعشقی😍👩‍❤️‍👩

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
عاشقتم فدات شممممم😢😢😍 در حد خوب ممنونت میشم البته اگه میخایییی😘😘

ن میگم کلمه های قلبمه سلمبه توش بود عیب نداره؟! 

الان شروع میکنم

چگونه بهشتی شویم؟؟؟ کلاس چندمی؟؟

برای آمادگی دفاعی هست نهم😔😭

ن میگم کلمه های قلبمه سلمبه توش بود عیب نداره؟!  الان شروع میکنم

ن

نه عزیزم مثل دلنوشته باشه ممنونمممم یه دنیا☺❤

بنام خدا  چگونه بهشتی شویم اسمت فرشته باشه بچه اردیبهشتم باشی بهشتی میشی😛💃

به به اردیبهشتی ها که خیلی خوبن😘😍اما موضوع انشام این نبود😓

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز