2777
2789
عنوان

انشا😭😁😁😁بیاین🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 40 پست
چقد مهربونی واقعا برا کسی که نمیشناسی میشینی زحمت میکشی انشا مینویسی 😘😘😘😘😘

فدات شم عروسک قیشنگم🙃💚🍃

کمکی از دستم بر میومد در خدمتم خوشکلم💋💋💋

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
جمعه بود هوا بسیار سرد آسمان نه تاریک بود نه روشن وقتی به آسمان  نگاه کردم  دلگیر شدم حوصل ...

ممنون خیلیم زیبااا 😍😍 اما فک کنم موضوع انشا بیشتر روی ابعاد بهشتی شدن منظورش بود

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون گفتم دست به قلمم خوبه😐نمخاستم ادعا کنم همینجوری گفتم اخه معمولا انشاهام دوست داشتن عزیزم😐❤

ن میدونم😂🤦‍♀️

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اولین سوالی ک ممکن است با دیدن این جمله ب ذهنمان خطور کند این است ک بهشت کجاست....ک انسان بخواهد تلاش کند برای بهشتی شدنش

در ایات و قران و همه و همه سفارشات از جایی نامبرده شده بنام بهشت ک خدای تبارک و تعالی ان را برای انسان های نیکو و با تقوا با بهترین نعمات الهی زینت داده....

در تمام ادیان ب انجام کارهای نیکو و خیر بسیار سفارش شده و وعده تمام این اعمال خوب جایی جز بهشت نیست....

بیایید کمی نزدیک تر تا تصوراتم را از بهشت و آدم‌های بهشتی برایتان بگویم

آدمهای بهشتی خیلی هم دور نیستند وقتی ب صورت مادری ک عاشقانه ذره ذره وجودش را برای محبت و عشق دادن ب همسر و فرزندانش می‌گذارد

یا ن پدری ک در گرما و سرما تنها ارامش و اسایش خانواده اش برایش مهم است.... 

شاید هم چهره آغشته ب نور محبت پدربزرگ است ک با هر 

لبخندش ارامش وجود هدیه میکند...

شاید هم ان مرد خیری ک دست کمکش را از هیچ نیازمندی دریغ نمیکند

اری از دید من بهشتی بودن همین چيزهاست 

و میدانم خدای بزرگ من انقدر بینا و بخشنده است ک شرط پذیرفته شدن ب عنوان انسان بهشتی تنها پرستشی از سر خودنمایی و اجبار نیست... 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

بنام خالق زیبایی.همه ی ما خوب میدانیم که در اخرت بهشت و جهنمی وجود دارد و خداوند منان صلاحیت این را به هر یک از بندگان خود داده است که میان آن دو یکی را برگزینند .همه ما حداقل برای یک بار هم که شده به تامل از اینکه بهشت و جهنم چگونه مکانی هستند برانگیختیم و به درک این رسیده ایم که خداوند تمام خوبی ها و زیبایی ها را در مکانی که بهشت نام دارد جای داده است .خداوند بزرگ و بخشنده در کتاب اسمانی اورده که انسان این حق انتخاب را دارد و من تنها راه را به انها نشان داده ام ان ها خود تصمیم میگیرند که کدام را انتخاب کنند که خوبی ها را انتخاب کنند یا قدم در راه شیطان بگذارند و به سوی بدی ها سوق داده شوند .برای بهشتی شدن خداوند از ما خواسته است که تنها چند کار ساده را انجام دهیم

اینکه پوشش صحیح در مقابل نامحرمان داشته باشیم

بدگویی و غیبت را دور ریخته و ابروی مومنی را نریزیم

تهمت ناروا به هیچ بنده ای نزنیم

در مقابل کارهای اشتباه دیگران تنها چند تذکر ساده به نام امر به معروف و نهی از منکر انجام دهیم

نماز را اول وقت بخوانیم و همیشه از خدا بخواهیم که ابروی همه مردم را حفظ کند در واقع اول صلاح دیگران را بخواهیم بعد خودمان

درست زندگی کردن سخت نیست تنها با چند کار ساده میشود هم درست زندگی کرد و هم قدم های درست و نزدیک به سوی کسی که از رگ گردن به ما نزدیک تر است برداشت

بیا عزیزم نمیدونم خوبه یا نه همینا به ذهنم رسید

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اولین سوالی ک ممکن است با دیدن این جمله ب ذهنمان خطور کند این است ک بهشت کجاست....ک انسان بخواهد تلا ...

خیلی زیبا بوددد ممنون😚❤

ایشالا همه بهشتی بشیم 😇☄

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

بنام خالق زیبایی.همه ی ما خوب میدانیم که در اخرت بهشت و جهنمی وجود دارد و خداوند منان صلاحیت این را ...

ممنوننن❤عالیهههه خودمم باید به اینا عمل کنمممم من تنها هدفم موفقیت تو این دنیا و رسیدن بهشت تو اون یکی دنیاا چون مطمئنم خیلی غیر قابل تصور و زیباست😇❤

خیلی زیبا بوددد ممنون😚❤ ایشالا همه بهشتی بشیم 😇☄

خواهش گلم

ممنوننن❤عالیهههه خودمم باید به اینا عمل کنمممم من تنها هدفم موفقیت تو این دنیا و رسیدن بهشت تو اون ی ...

خیلیم عالی جون دلم 

ایشالا ک بهترینا رقم بخوره برات

خیلیم عالی جون دلم  ایشالا ک بهترینا رقم بخوره برات

ممنون همچنیننن برای شما و همگیی🙇💞💞💫