2777
2789
عنوان

انشا😭😁😁😁بیاین🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 40 پست
ن میگم کلمه های قلبمه سلمبه توش بود عیب نداره؟!  الان شروع میکنم

چقد مهربونی واقعا برا کسی که نمیشناسی میشینی زحمت میکشی انشا مینویسی 😘😘😘😘😘

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
چقد مهربونی واقعا برا کسی که نمیشناسی میشینی زحمت میکشی انشا مینویسی 😘😘😘😘😘

دقیقا کلی خوشحال شدمم ❤❤الان به خواهرم بگم بنویسه منو میخورهههه🤐🤐🤐😂😂

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بنویسم اینجا برات میزارم استارتر 

فدات😻☺

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

با توجه به نوع کتاب یه گلوله تخت سینه 

😭😂😂😂

خواهش میکنم دست شوما درد نکنه خانوم نویسنده🤍🤍🤍💙💙💙 فکرکردم الان فحش میدی راستش😁😁🤪🤪

ن قربونت این چ حرفیه چند مین پیش برای یکی نوشتم اینجا زیاد مینویسم و علاقه دارم 

هیچوقتم ب کسی توهین نمیکنم 🤍🧿

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

عزیزم بنویسم یا میخواین اون کاربر براتون بنویسه؟

شمام مینویسین ترکیبی نوشتم شاید ❤😁

ن قربونت این چ حرفیه چند مین پیش برای یکی نوشتم اینجا زیاد مینویسم و علاقه دارم  هیچوقتم ب کسی ...

منم دست به قلمم خوبه اما حوصلم نمیکشع😭😭

منم دست به قلمم خوبه اما حوصلم نمیکشع😭😭 ❤

حیلیم عالی من ادعا ندارم مینویسم یکم شما خودت اصلاح کن جانم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

حیلیم عالی من ادعا ندارم مینویسم یکم شما خودت اصلاح کن جانم

چون گفتم دست به قلمم خوبه😐نمخاستم ادعا کنم همینجوری گفتم اخه معمولا انشاهام دوست داشتن عزیزم😐❤

جمعه بود هوا بسیار سرد آسمان نه تاریک بود نه روشن وقتی به آسمان  نگاه کردم  دلگیر شدم حوصله ام سر رفته بود به یاد  صحنه مستندی افتاده بودم که طبیعت اروپا را نشان میداد آنقدر زیبا بود که غرق فکر و خیال شده بودم به قول فرمانروای شرین سخن سعدی بوی گل چنان مستم کرده بود که دامنم از دست برفت

باخودم تصور کردم بهشت کجاست یعنی از این طبیعت چشم نوازم زیبا تره  چشمانم را بستم و بهشت  را تصور کردم نورش تابان و گرم بود طوری آنجا را تصور کرده بودم که انگار صدها سال است در آنجا زندگی میکردم  پرده سفید رنگ  را کنار زدم این وعده خداست برای افرادی که از دستوراتش پیروی کردن پاداش دنیاییت را دریافتی فرزند آدم دو فرشته نگهبان من رو به سوی دروازه هفتم هدایت کردند در باز شد بهشتیان  یکی پس از دیگری به استقبالم می آمدند  باخودم گفتم یعنی تمام شد  من بهشتی شدم پاهایم سست شده بود به اطراف نگاهی چقدر همه چیز قشنگ بود پرنده ای دیدم چشمانی از الماس ونوکی از یاقوت که پر هایش را با رگه های طلا ونقره آراسته بود