2777
2789
نفس عمیق پشت سر هم دم وبازدم خوردن ماست همون لحظه آرومت می‌کنه  من الان چند ساله دارم

خوردن سردی خوب نیس سودای سر زیاد میکنه ممکن استرس معده اشو حساس کرده باش معده سرد خوب نیس خوردن عدس واسه شب اصلا خوب نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شما هم پانیک میشی  الان خوب شدی یا میمونه با ادم تا اخر عمر

منم داشتم و خیلی زیاد بود روزی چندبار یا حتی اکثرا تو جمع. یه سری کارا کردم یکی اینکه تنفس درست موقع استرس سرچ کردم یاد گرفتم پیش روانشناس رفتم یه دوره .. غذاهای سرد باعث استرس میشن و ترشی و تندی مثلا یه روز ترشی فلفلی خوردم تا دو روز نابود شدم و نسکافه .. اینا خوب نیستن می‌خوام ماست بخورم که مثلا سرده توس سیاه دونه میریزم.. هر روز شربت گلاب و بیدمشک میخورم اگه عسل ام بریزی عالیه. و کلا از کانالهای خبری لغت دادم و اخبارو نمی‌خونم 

خوردن سردی خوب نیس سودای سر زیاد میکنه ممکن استرس معده اشو حساس کرده باش معده سرد خوب نیس خوردن عدس ...

والا ماست نباشه من صددرصد سکته رو میزنم البته برای من جواب داده حرف شما هم درسته

عزیزم دکترتو عوض کن. چون الان براحتی میتونی با یسری داروها کنترل کنی. و هروقت دچار حمله بشی مصرف کنی

داروهارو خوردم هم خعیلی چاق شدم هم مشکل گوارش و مشکل زنان پیدا کردم تخمدانهام پر کیست شد پریود نمیشدم دیر به دیر میشدم و....