2777
2789
خعیلی تحقیق کردم ۳ساله دارم

اگه در موردش میدونی پس چرا انقد ترسیدی؟؟؟پانیک اصلا ترسناک نیس از استرس به وجود میاد اونم استرس الان نه احتمالا تو بچگیت تو شرایط استرس زا بودی و حجم زیادی استرس تو خودت نگه داشتی الان داره بدنت واکنش نشون میده..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راجب پانیک یکی اینکه تحقیق کن یکی دیگه اینکه من داشتم آزمایش خون دادم خیلی چیزا تو خونم کم بود از وق ...

ماه قبل ازمایش دادم

من گوارشمم خعیلی تحت تاثیرش قرار گرفته

اگه در موردش میدونی پس چرا انقد ترسیدی؟؟؟پانیک اصلا ترسناک نیس از استرس به وجود میاد اونم استرس الان ...

حالم خعیلی بد کرده نمیتونم چکار کنم پاهام شل میشه یکم تهوع صورتمو و چشمام داد میزنه که چقدر بد میشه حالم 

حالت از حال رفتن و غش میگیرتم 

ایناش ترس داره واقعا

حالم خعیلی بد کرده نمیتونم چکار کنم پاهام شل میشه یکم تهوع صورتمو و چشمام داد میزنه که چقدر بد میشه ...

میدونم چه حالی داری عزیزم اما ترست مدت زمان این حال بیشتر میکنه سعی کن سردی نخوری بیشتر گرمیجات بخور وقتایی ک اینجوری میشی خودتو مشغول کن میتونی به صفحه ساعت نگاه کنی و با چرخیدن عقربه باهاش بشمری یا میتونی قران بخونی فقط بی تحرک نشین الان بلندشو وضو بگیر قران بخون سریع حالت خوب میشه...

نمیدونم یعنی چی چه راحت تاپیک میزنی 🤔 

عزیزم منم بیمآرم .... وقتی تاپیک میزنم بچه ها کمک میکنند برا روحیه ک.... . 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....