2777
2789
عنوان

زایمان کردم طبیعی. دو ساعت پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 4910 بازدید | 184 پست

[QUOTE=167599162]مرسی عزیزم. میخواستم بگم نترسین. واقعا بعد زایمان فقط نهایت نیم ساعت از سرما لرزیدم. خواستم امید بدم[/QUOTE

مبارک باشه عزیزدلم. ان شاءالله زیر سایه پدر ومادرش باشه همیشه.

چقدر طول کشید زایمانتون؟

اره عزیز اجبار نیست که. هرکس میتونه نوعشو انتخاب کنه هرچند پزشکا تاکید به طبیعی دارن

من مشهدم اینجا به هیچ عنوان نمیزارن سزارین بشی مگه اینکه وضعیت بچه طوری باشه که طبیعی قبول کنن😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور اما بعدش ک بچه میاد دیگه راحتی درد اصلیش یکساعته

من لحظه ای که بستری شدم، آمپول فشار زدن، دردهای غیر قابل تحمل از همون لحظه شروع شد، سر دو ساعت فول شدم اما میگفتن سر بچه نمیاد، دو ساعت تو همون حالت گذاشتن بمونم، دم به دقیقه معاینه،بعدش هم موقع بخیه زدن دریغ از یه کم سر کننده، بهشون گفتم من دارم احساس میکنم تا یکم از این اسپره ها زدن، بعدش تو ریکاوری بلافاصله بچه رو گذاشتن تو بغلم گفتن شیر بده حالا یه دستم سرم وصل بود، همون جا فرستادن دستشویی تا اومد بیرون سرم گیج رفت نشستم زمین، تازه باورشون شد حالم خوب نیست با ویلچر بردن بخش، همراه هم نزاشتن بمونه چون طبیعی بودم، خلاصه هر جور بلا بود سرم آوردن 

الانم به خاطر بیماری که دارم دکتر نامه سزارین نوشته برام البته به خواست خودم طاقت درد کشیدن دیگه ندارم

مبارررک باشه چه خوب که طبیعی زایمان کردین👌👌 من با اینکه مجردم از تصور همچین روزی خیلی میترسم😢😢😢 ...

نه عزیزم. نترس

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
مبارکت باشه خوش قدم باشه  ولی من فوبیایه زایمان طبیعی دارم واصلا نمیتونم خوب بود ک تحمل دردشو ...

باور کن هی میگفتم توروخدا من تحمل ندارم. ولی داشتم خداروشکر 

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره