2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10101 بازدید | 934 پست
خب ديگه چخبرر چيكارا ميكنين تنهايي توو تاپيك حالا😅

سلامتی نازنین جون 

یه اکیپی تشکیل دادیم داریم در موردش بحث میکنیم 😊

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
باااچ😂😂😂😂اره دیگه دارم میشم یه پا اسلیترینی😐یاخداااا نمیخوام من گریفیندوووررررم.😎😂تو نت دستور ...

عاقا اینا که میگی ینی چه 😂😐 چرا من نمیفمم 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاقا اینا که میگی ینی چه 😂😐 چرا من نمیفمم 

باید عادت کنی............................................یه جور حرف زدنه......................تو هم تمرین کن................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
باید عادت کنی............................................یه جور حرف زدنه......................تو هم ...

خو بلد نیسم این اصطلاحا چه معنی میده یادم بده تا تمرین کنم 😊

خو بلد نیسم این اصطلاحا چه معنی میده یادم بده تا تمرین کنم 😊

خو باید یاد بگیری...........................................مثلا بگو.........سلوم... چطور مطوری............ممنان........و خیلی کلمات دیگه.....اینجوری حرف بزن....................... 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
خو باید یاد بگیری...........................................مثلا بگو.........سلوم... چطور مطوری..... ...

خب اینارو بلدم مثلا اسلیترینی یعنی چه اینارو نمیفمم 🤔

خب اینارو بلدم مثلا اسلیترینی یعنی چه اینارو نمیفمم 🤔

سلبرتی............یعنی معروف....................بازیگرهای معروف هستن که بهشون میگن سلبرتی............................

سلبرتی............یعنی معروف....................بازیگرهای معروف هستن که بهشون میگن سلبرتی........... ...

اها خو از اول بگین سلبریتی خو گیجم کردین 😂😂

@کاپ_کیک_عصبانی    .....شدم زن داداش فرناز..... زورت بیاد................................ ...

@فرنازحبیبی مگ تو داداش مجرد داری

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
عنتران گرامی ب چه سکوت عمیقی رسیدین👏👏👏👏خاک تومخت تک تکون کلینتون کل تاپیکوتنهایی خوند

@______negar______ کجایی دختر.......................................... پست فرناز رو بخون.............................

😐😐

@بابا_برقی

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ