2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10142 بازدید | 934 پست
باشه..................................خواهر شوهر بیا بخلم........................................... ...

کرونا هس زن دادا 😂 احساساتتو کنترل کن من از اون خواهر شوهر بدجنساما‌ گفته باشم 😁😁

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم ي چاي بخورم برم متفرقه ام😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اومدم ي چاي بخورم برم متفرقه ام😁

ای جونم خوش اومدی چای با چه طعمی میخای نازنین جون برات سفارش بدم 😁 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
 خاااااااااااااااعک# .........................................میخوام داداش تو رو بزارم تو &n ...

نخیییر داداش من باید تو اولویت باشه 😒

ای جونم خوش اومدی چای با چه طعمی میخای نازنین جون برات سفارش بدم 😁 

قربونت بيشم

چاي سبز لطفا باشه😁😁

خودتونم بخورين بهمون بچسبه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

قربونت بيشم چاي سبز لطفا باشه😁😁 خودتونم بخورين بهمون بچسبه

چشم چشم الان سفارش میگیرم 

🍵🍵🍵🍵🍰🍰 بفرما تعارف نکن خاهر 😁😁

چشم چشم الان سفارش میگیرم  🍵🍵🍵🍵🍰🍰 بفرما تعارف نکن خاهر 😁😁

دستتت درد نكنه

چقدرم سريع اوردن كافه همينجاس؟😁

این پست رو پاک کن....................................باشه..................................... ...

پاک کردم 😉

پاک کردم 😉

ممنان..............................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
دستتت درد نكنه چقدرم سريع اوردن كافه همينجاس؟😁

خواهش میشه اره همین کوچه بغلیه چیز دیگه هم خاستی در خدمتم 😁

خواهش میشه اره همین کوچه بغلیه چیز دیگه هم خاستی در خدمتم 😁

خب ديگه چخبرر

چيكارا ميكنين تنهايي توو تاپيك حالا😅