2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10244 بازدید | 934 پست
باشه..................................خواهر شوهر بیا بخلم........................................... ...

کرونا هس زن دادا 😂 احساساتتو کنترل کن من از اون خواهر شوهر بدجنساما‌ گفته باشم 😁😁

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اومدم ي چاي بخورم برم متفرقه ام😁

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اومدم ي چاي بخورم برم متفرقه ام😁

ای جونم خوش اومدی چای با چه طعمی میخای نازنین جون برات سفارش بدم 😁 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
 خاااااااااااااااعک# .........................................میخوام داداش تو رو بزارم تو &n ...

نخیییر داداش من باید تو اولویت باشه 😒

ای جونم خوش اومدی چای با چه طعمی میخای نازنین جون برات سفارش بدم 😁 

قربونت بيشم

چاي سبز لطفا باشه😁😁

خودتونم بخورين بهمون بچسبه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

قربونت بيشم چاي سبز لطفا باشه😁😁 خودتونم بخورين بهمون بچسبه

چشم چشم الان سفارش میگیرم 

🍵🍵🍵🍵🍰🍰 بفرما تعارف نکن خاهر 😁😁

چشم چشم الان سفارش میگیرم  🍵🍵🍵🍵🍰🍰 بفرما تعارف نکن خاهر 😁😁

دستتت درد نكنه

چقدرم سريع اوردن كافه همينجاس؟😁

این پست رو پاک کن....................................باشه..................................... ...

پاک کردم 😉

پاک کردم 😉

ممنان..............................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
دستتت درد نكنه چقدرم سريع اوردن كافه همينجاس؟😁

خواهش میشه اره همین کوچه بغلیه چیز دیگه هم خاستی در خدمتم 😁

خواهش میشه اره همین کوچه بغلیه چیز دیگه هم خاستی در خدمتم 😁

خب ديگه چخبرر

چيكارا ميكنين تنهايي توو تاپيك حالا😅

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز